1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Zumba fitness rush

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rotus112, Październik 20, 2013.

  1. rotus112

    rotus112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niedawno zrobiłem sobie rgh w konsoli i chciałem sobie nagrać zumbe, sciągnąłem sobie to lecz w żaden sposób nie mogę tego uruchomić. Martwi mnie ta końcówka proton . Szukałem czegokolwiek na ten temat lecz nic nie znalazłem. Czy w ogóle da się coś z tym zrobić ? Bo próbowałem to zrobić w GoD i Xex ale nic nie działało. Pomocy

    //Warn
    jest zakaz podawania linków do pirackiego Contentu
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    U mnie zumba też nie chce odpalić, czarny ekran i nic się nie dzieje, pobrałem kilka różnych wersji i efekt jest identyczny.
    nie wiem czemu ale na RGH ta gra się nie chce odpalić
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zonk, masz na myśli Zumba Rush, czy ogólnie Zumby? U mnie na rgh chodzi elegancko Zumba Core :D

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zumba fitness
    [​IMG]

    //Edit
    a więc przepraszam za pomyłkę, odniosłem wrażenie że mówimy o tej samej grze.
    w każdym razie zumba fitness u mnie nie działa w ogóle
     
  6. rotus112

    rotus112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co inną wersją muszę ściągnąć ? eh.. :D
    [​IMG]


    Mam takie coś ?
     
  7. rotus112

    rotus112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem to na format XEX i nie wiem gdzie to skopiować dokładnie
    Pomocy
     
  8. globlother

    globlother Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Ja mam problem z Zumba World Party (2013) nie działa, przerabialem przez iso2god i exiso i caly czas to samo, uruchamiam ja z fd3 i czarny ekran i po chwili "fatal crash intercepted"

    Nie wiem ja uporac sie z tym problemem, konsola RH, slim e

    Miał ktos podobny problem i udało sie rozwiązac?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgraj na nowo fsd standardowy skin angielski

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. globlother

    globlother Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie

    Udało się komus rozwiazac problem z zumba? mam rgh, i nie przezuca mi wszytskich plków przez FTP. 21 plików przez exiso nie zostaje przerzuconych (przerobiony na xex) i po przerzuceniu gra oczywiscie nie uruchamia sie

    najnowse iso na darkwarezie, dzis sciaganiete
     
  11. bumbum35

    bumbum35 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2015
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja tez mam problem z zumba rush. Odpalam grę i gdy już mam wejść w tryb tańczenia to zawiesza się. Ten sam problem, dosłownie identyczny miałem z Dance Central i znalazłem patch default.xex, który podmieniłi dopiero wtedy przerobiłem do god. Problem ponoc występował na slimkach z coroną. Teraz Dance central działa normalnie, więc moze jest też jakiś patch do zumby, chociaż nie znalazłem takiego.
    Zumba World natomiast działa znakomicie.
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 10, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum