1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze scalaniem plików

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Atelion, Sierpień 27, 2010.

  1. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem ze scaleniem plików, wczoraj chciałem nagrac BF BC 2 Allstars na płytke, ale była ona podzielona na wiele czesci (Gra nie płyta). Na forum znalazłem poradnik jak scalić takie pliki, więc zrobiłem tak jak w tutorialu i wyszedł mi plik bez żadnej końcówki. Miał on wielkośc identyczną jak te wszystkie mniejsze pliki razem wzięte. (6,47 gb). Co mnie troche zdziwiło, gdyż gry na x'a mają zazwyczaj 7,3 gb, ale stworzyłem plik .dvd, nagrałem clone cd(nagrywało się normalnie ok. 40 min). I teraz wkładam do xboxa, chwile wibruje ta płyta i jakby w ogóle jej nie widział, wkładam do kompa i patrze że jest pusta... Pożniej nagralem red dead redemption na taką samą płyte, ale już sciagnalem z pliku .iso i wszystko smiga... Napewno cos schrzanilem przy tym scalaniu, ale nie wiem co... Może ktoś się na tym lepiej zna i mi pomoże. Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    BF ściągałeś w partach i nie wiesz jak je scalić ? Po ściągnięciu wystarczy poszukać partu 1 a nastepmnie go wypakować (automatycznie wypakują sie wszystkie party) , nastepnie po wypakowaniu powinienes miec dwa pliki (iso i dvd)
     
  4. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie.. sciagalem z torrentów, i mam pliki r00,r01,r02 itd. Nie da sie wypakowac...
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    do tych plików musisz urzyć winrara
     
  7. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyskakuje albo brak plików do wypakowania albo szybki koniec archiwum, a w komentarzach pisali ze im dziala....
     
  8. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Da się , wszystko się da wystarczy wpisać w google frazę scalanie plików r00 . Naprawdę szukanie nie boli .

    #edit
    #krisr77- Zobaczyłem że masz 666 podziękowań. Szatanie ;x
     
  9. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    zobacz czy wśród tych wszystkich plików masz plik z rozszerzeniem .rar (powinien byc taki jeden plik)
     
  10. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nom mam, od niego też próbowałem zacząć rozpakowac... (Jeśli o to chodzi), mam jeszcze .nfo i .swf.
     
  11. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    Ściągnij program 7zip i sprobuj nim wypakować plik rar .
     
  12. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra, jak wroce do domu to spróbuje 7zipem i dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum