1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze sciągnięciem halo 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tonic12, Październik 17, 2013.

  1. tonic12

    tonic12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Mam spory problem poniewaz mam konto gold, lecz gdy chce pobrac halo 3 wyskakuje mi komunikat "ten element jest niedostępny z bieżącej lokalizacji" . Ma ktos z was ten sam problem? Wspomne jeszcze że wczesniejsza gre sciagnalem bez zadnych problemow. Co jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Przedchwila targalem i jest ok na jaki region masz konto na live?

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  4. tonic12

    tonic12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam konto na Indie, ale w sumie przestawilem na Polske i to samo. Wczesniejsza pobralem z tego samego i bylo ok..
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    To nie mam juz pomyslu ja mam konto na pl i pobralo sie bez problemu

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam ten sam problem, pomoże ktoś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum