1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze ,,ściereczką''

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rafał Janiec, Marzec 29, 2013.

  1. Rafał Janiec

    Rafał Janiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipiany, Poland
    Witam
    Nagrałem za pomocą ImgBurn Gears of War Judgemend...
    Używałem BurnerMax, płyty Verbatim (przed tym zepsułem 2 esperanzy), gra nagrała się idealnie bez błedów i wgl. Wkładam płyte do napędu, wgrywa nie aktualizacja, i tu tkwi problem. Wyskakuje komunikat zeby przetrzeć płyte. To wina konsoli czy napędu, a może czegoś jeszcze? :apologetic: Jest to moja pierwsza nieoryginalna gra(xboxa przerobiłem parę dni temu)

    P.S. Daje skana ABGX360 --> abgx360 - screenSHU
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aktualizację wgrywa się z pena. Ściągnij aktualizację z neta tylko koniecznie ten sam numer(jak nie wiesz jaki był na płycie to przeskanuj abgx grę ) formatujerz pena na fat32 i kopiujesz aktualke wkładasz pena do konsoli i włanczasz
     
    1 osoba to lubi.
  4. Rafał Janiec

    Rafał Janiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipiany, Poland
    Ale aktualizacja juz sie wgrała (zmienił się wygląd menu i wgle)
    Ta aktualizacja to jest ten Dash? Jestem w tym zielony...

    Edit Skoro aktualizacja juz sie wgrała to chyba sciągnąć ta jaką mam teraz zainstalowaną?
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Błąd masz podczas grania , myślałem że podczas aktualizacji . Tak ta aktualizacja to dash (system konsoli )na początek wyczysc pamięć podręczną nośników , jak nie pomoże to najlepiej sprawdź u kogoś innego czy działa gra . Jaka masz przerobke ?
     
  6. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagraj ihesem pójdzie na 100 proc
     
  7. Rafał Janiec

    Rafał Janiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipiany, Poland
    haclenda
    Nie mogę nagrać ihasem bo go nie mam... :/

    mrowa110
    Mam LT+ 3.0 (tak mi powiedział człowiek który przerabiał mi konsole parę dni temu)
    dash 2.0.15574.0

    Wyczyszczę pamięć podręczną ale nie mam u kogo sprawdzić czy gra działa :/

    Wyczyściłem pamięć podręczną ale to nic nie dało.
    A gra nawet się nie włącza....
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to co ja mam Ci doradzić. Będę strzelał na ślepo , upewnij się że gra działa na 100% . Bo tak to może być laser źle nagrana płyta . A nie nagrywałes ihasem , to czym zwykła + ten śmieszny program co powiększa płytę :)-) nie pamiętam nazwy ) ja nagrałem 2 gry tym programem i poszedł do kosza bo to bądziew dla mnie(może ustawienia są źle ale nie będę przecież sprawdzał ustawień i wyżucał płyty do kosza zanim trafie w dobre a pewności też nie ma że wogóle trafie
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ustawiałeś jakieś opcje w imageburnie , masz zwykła nagrywarke nie ihasa to możesz zmienic ustawienia buforów w obu zakładkach no i OPC jesli verby to predkosc x4 i opc włączone , a bufory masz w I/0-page 2 oraz build -page 2 daj na 512mb reszta to łud szczęścia :)
     
    1 osoba to lubi.
  10. Rafał Janiec

    Rafał Janiec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipiany, Poland
    Nagrywałem z prędkością x2.4 to wyskakiwał I/O error przy 49%. Próbowałem z prędkością x4.0 to wyskakuje error ze ściereczka. Dzisiaj nagram z predkoscia x2 i dam znać.
    Laser w konsol raczej nie padł bo mam ją od 3 lat a nie starłem nawet gumek na analogach, bardzo mało gram. Nagrywaka w laptopie jest nowa TSSTcorp DVD+-RW SN-208BB (ATAPI)
    Jutro będę miał grę od kolegi jak będzie działać tzn ze xbox jest ok.
    Gra na verbatimie ,,jest odnajdywana'' przez konsole wiec chyba nagrywarka dobrze nagrywa :/ Może x4 to za duża prędkość?
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A zainstaluj tą grę na dysk lub pena jak ci się nie zainstaluje to źle nagrana
     
Wczytywanie...

Poleć forum