1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze Skyrim DOG29 - nieoblugiwalna plyta

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Akr, Luty 7, 2012.

  1. Akr

    Akr Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam!
    Mam spory problem z grą Skyrim od DOG29 wersja Finalna. Jest to wersja finalna. Straciłem już 2 płytki. Za 1 razem nagrałem grę bez zamiany nazwy pliku DVD za pomocą notatnika, natomiast 2 raz juz to zrobiłem i zmieniłem na

    "LayerBreak=2133520
    TES.V.Skyrim.RF.X360.DubbingPL.NapisyPL.REPACK.FINALNA.WERSJA.0800.HDDok-DOG29.iso"

    Nagrywałem na nagrywarce ihas z burnmax wgranym. Niestety koniec końców żadna z 2 wypalonych gier nie działa mi na moim xboxie. Posiadam LT 2.0 oraz nigdy nie łączyłem się z live tak więc Cicha aktualizacja nie wchodzi w grę.
    Czym to moze być spowodowane? Na większości forum piszą że błąd "nieoblugiwalna płyta" wyswietla sie ludzia ktorzy pobrali cicha akutalizację.
    Czy mam przejść na LT 3.0 i wtedy gra pójdzie? Nie mam pomysłu a bardzo zależy mi na tej grze proszę o odpowiedź z góry dzieki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak sprawdzałeś obraz abgx'em to masz topologie dograną.
    W dziale iso masz patcha na lt 2.0
     
  4. Akr

    Akr Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    tak sprawdzałem ale pytanie czy po wgraniu nowego LT 3.0 gra będzie działać? :)
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    916
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Jeżeli przeleciałeś obraz abgx 1.0.6 to masz grę wypaloną pod LT+3.0 i na tym właśnie Lt-ku będzie Ci ta gra chodzić...
     
  6. mw.9

    mw.9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lepsza strona Trójmiasta :)
    up
    Jeśli masz dograną topologie, to lepiej przejdź na LT 3.0 lub dograj patcha tak jak kolega wyżej mówi, jeśli chcesz zostać przy LT 2.0.
     
  7. mc55

    mc55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hindenburg
    Jeśli mogę coś zasugerować to daj sobie spokój z tą wersja, jak już ją odpalisz to po jakimś czasie zacznie Ci wywalać komunikat "wyczyść płytkę".
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie uogólniaj. To że tobie wyskakuje ten błąd, nie świadczy o skopanym iso. Ja mam na jednej z postaci 48 LvL i ani razu błąd mi nie wyskoczył

    Akr
    Usuń topology i nagraj jeszcze raz
     
  9. wzdryngiwacz

    wzdryngiwacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jak mówił grzegorzd182. Przeleciałeś abgx i masz teraz obraz pod LT3.0 Albo wgrasz nowy lt do napędu albo pat****esz iso na lt2.0
    U mnie tez się nic nie wywala na tej wersji od DOG`a 29 a mam juz nabite ponad 120 godzina w Skyrim
     
  10. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam, powiedzcie co moze byc przyczyna, że po wlaczeniu gry postacie na wozie nic do siebie nie mowia, a jak dojada do tej wioski, to woz sie zatrzymuje i nic sie nie dzieje... czy tylko ja tak mam?

    P.S. Gra dobrze nagrana i przejechana abgxem

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum