1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze Skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pyrographic, Marzec 17, 2014.

  1. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zaczne od poczatku a więc mam skyrim wersja Dog29 PL wypalany po 5 razy i za kazdym razem bylo to samo, przy zaatakowaniu kogos xbox sie zawieszał wyczytałem ze nalezy sciagnac TU
    wiec sciagnalem TU5 wgralem wszyskto pieknie smiga zadowolony 4h grania, dzis odpalam gre i nie moge wczytac zadnego save ani mojego ani tych automatycznych po kazdym wyskakuje komunikat "Plik jest uszkodzony i nie mozna go wczytac" jest na to jakas rada ? wiem ze zaczynanie gry od nowa nie ma sensu bo również potem sie nie chce wczytac.
    nie wiem czy to sie przyda ale mam LT 3.0
    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Usuń TU i spróbuj jeszcze raz wczytać.
     
  4. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to wtedy wyskakuje ze save byl zrobiony na pozniejszej wersji gry i zebym uaktualnil gre
     
  5. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie mial takiego problemu ?
     
  6. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Ja miałem podobne hocki klocki tyle że pod rgh, ale to raczej bez znaczenia. Nawet gdzieś tam mój płaczliwy post został o tym :) Jedyne wyjście - wersja angielska. Inaczej ominie Cię też Dragonborn i Dawnguard, a tego Ci nie życzę, Dovakhiin ;-)

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum