1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem ze skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RBA2711, Grudzień 8, 2011.

  1. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam kopie zapasowa skyrim lecz gdy chce ja uruchomic na xboxie to wyskakuje napis ze brak aktualizacji i nie mozna wlaczyc gry skontaktuj sie z supportem.
    Co mam mu doinstalowac by go uruchomic? xboxa mam od wczoraj. przy mortal combat sam sobie cos dogral na poczatku. zmienil sie wyglad menu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgraj z pendriva dash 13599.
     
  4. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po instalacji wywala po chwili czarnego ekranu, do pulpitu. mam ta niby pl wersję,i nie, mieściła się na płytę użyłem clone cd i wybrałem by nagrał, tak do końca. co mam zrobić by go uruchomić?
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Przy odpalaniu żadnych rzeczy nie zrobisz . Jedyny błąd w źle nagranej płycie / zła wstawka .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesty problem z czarnym tłem i powrotem do dasha, sprobuj jeszcze raz wgrac lt 2.0, mam nadzieje że go masz ;>?? jesli tak to pozostaje czekac na lt 3.0, u mnie także wystepuje ten problem z grami xgd3
     
  7. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sorry, a jaką masz wersję LT? Bo brzmi jak 1.9
     
  8. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupilem go kilka dni temu. Dzis bede probowal to sprawdzic i wgrac 2.0 bo to napewnop 1.9 albo i mniej podobno troche lezal nie uzywany. takze wszystko jasne
     
Wczytywanie...

Poleć forum