1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze Skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubcia67, Listopad 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , poprosiłem kolegę by zgrał mi Skyrim oczywiścię kopię nie oryginał w wersji polskiej . Mam LT 3.0 wszystkie kopie fajnie działają . Jak włączam grę , na początku jadą w wozie nikt nic nie mówi i tak ciągle dojadą do końca i dalej siedzą w wozie i nikt nie wychodzi , nikt nic nie mówi , ja też nic nie mogę zrobić , nic się nie dzieje . Mojemu kumplowi działa , płyta też jest dobrze nagrana , on zna się na tych rzeczach . Powiedział bym wyczyścił pamięć podręczną , ale to dalej nie pomaga , co mogę zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ściągnij obraz z innego źródła jak ściągałeś z torrentów to sprawdź ręcznie sumę kontrolną na jakie płyty nagrywasz ??
     
  4. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Z tego co się orientuje to Skyrim jest XGD3, wypalasz iHasem 124b na Verbatimce DL i powinno śmigać. Wcześniej przepuść obraz przez ABGX 1.0.6 żeby dograł Ci topologie i zweryfikował czy obraz nie jest uszkodzony.
    Może po prostu jakaś walnięta wersja albo coś. Spróbować nie zaszkodzi. Wgraj grę na dysku, jeśli dotychczas grasz z płyty.

    btw. nie ma polskiej wersji Skyrim na konsole, jest tylko na PC. tą co ty masz to zapewne wersja od DOG29 z podmienionymi plikami. lepiej pobrać angielską wersje i grać bez problemu.
     
    1 osoba to lubi.
  5. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak to wersja od DOG'a , juz mówiłem że dobrze jest wszystko nagrane , bo koledze działa . Więc nie wiem , poproszę by mi nagrał jeszcze raz , bo ja tego nie zrobię (nie posiadam napędu w netbooku) można zamknąć .
     
  6. plendz

    plendz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Rychtal
    Tez mam wersje PL i działa tylko z płytki nie da się zainstalowac.Pobierz z inego zródła
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum