1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze słabym połączeniem , lagi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cobra0SRBD, Styczeń 25, 2012.

  1. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio ciągle się denerwuje bo jak gram w bf'a 3 to mam takie lagi że gra jest bez sensu , więcej nerwów niż gry , konsolka podłączona normalnie kablem bo przez wifi ciągle mi odłączało z powodu kiepskiego zasięgu routera ,Nat mam moderate . Internet mam 2 mb a wrażenia jakbym miał 512 kb , na speed teście pokazuje niby ping 60 a lagi jakbym miał przynajmniej o 100 więcej , Proszę Pomocy !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zwiększ zasięg wifi, otwórz porty aby cie widzieli inni i może to cos da choć jak masz wysokie pingi od strony operatora nic nie poradzisz prócz zmiana internetu
     
  4. tomo89pl

    tomo89pl Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Internet masz na lini telefonicznej czy osobno? Router Adsl czy jaki?
     
  5. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Internet to zwykła radiówka router z tp Linka , Nie lagów od dostawcy internetu raczej nie mam bo kuzyn ma z tej samej firmy i wszystko ok , Jak otworzyć porty i czy może być to zależne że nadajnik mam dość daleko ?
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Raczej nic z tym nie zrobisz. Radiówka ma to do siebie, że ping skacze
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No i co z tego ze ma z tej samej firmy skoro moze miec zupelnie inny nadajnik w zupełnie innej odleglosci, w sieciach radiowych nie masz publicznego ip wiec nic ci przekierowanie nie da, zmien internet bo to jego wina
     
  8. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Poproś swojego usługodawce o otwarcie portów 88 UDP i 3074 UDP TCP to na pewno pomoże też miałem taki sam problem tyle ,że ja łączę się bezprzewodowo co do pingu spróbuj grać o innych porach.
     
  9. HornZaqu

    HornZaqu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    tez mam taki problem w niektorych gra przez co gra jest strasznie wkurzajaca przy kazdej rozgrywce np w grze UFC mam opoznienie i nie wiem teraz czy to wina tego ze czasem tak mam bo nie mam sieci bezprzewodowej czy to ma cos wspolnego ze mam konto na UK (inny region=duze sciny)
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Moze to byc wina dostawcy ale odległość tez robi swoje, sprawdz pingi np na pingtest.net, ale np z niemcami, francja, anglia
     
Wczytywanie...

Poleć forum