1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem ze Slimką tylko przy jednej grze :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malyksg86, Kwiecień 3, 2012.

  1. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Mam pewien problem, który powtarza się gdzieś od 4 dni a mianowicie moja konsola Slim 250GB się zawiesza. Jednak dzieje się to tylko w jednej grze - Fight Night Champion i to gdy gram online w OWC przed zatwierdzeniem gracza do walki i powtarza się to co ok 10 walk, grając w Head-To-Head nie dzieje się nic. Tak samo nie dzieje się nic z innymi grami, konsola może hulać cały dzień a potem gdy odpalam FNC to **** i na odwrót pierwszy - odpale boks i też **** :/

    Konsola nie jest przerobiona a gra jest na dysku.

    Jeśli ktoś może mi jakoś pomóc to z góry już bardzo dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wyjmij i wloz dysk usun pamiec podreczna
     
  4. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    jak usunąć tą pamięć podręczną?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w opcjach pamieci jest
     
  6. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    No właśnie w tym rzecz, że nie ma. Przeszukałem całą pamięć masową i nie ma tam nigdzie pamięci podręcznej.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    pamiętaj ze pamiec podreczna to cashe
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    cache....:rolleyes:
     
  10. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    dziękuje wszystkim za pomoc :) mam nadzieję, że to pomoże
     
Wczytywanie...

Poleć forum