1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze Sniper'em 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wieeczur, Październik 1, 2014.

  1. wieeczur

    wieeczur Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Otóż od wczorajszej aktualizacji gry pozostaje rozłączony z usługą xbox live. Jedyny komunikat to : Nie masz wymaganej zawartości. Pobierz darmowy Pakiet do trybu wieloosobowego z Xbox Live Marketplace. Dodam, iż mam problem jedynie z tą grą, reszta działa normalnie online.

    Czy ktoś ma podobnie jak ja i wie co z tym zrobić?

    Z góry dzięki za info
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tschernow_80

    tschernow_80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś uruchomiłem Snipera i mam ten sam problem, żadnej możliwości połączenia z Xbox Live i ten sam komunikat :(

    Znalazłem informacje na stronie Rebeliona: Sniper Elite 3 Support Updates | Rebellion z tego co zrozumiałem spartolili aktualizacje i do jutra mają rozwiązać problem.
    EDIT

    Info orso // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  4. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To zróbcie wyczyść pamieć podręczną to zadziała i rozłączyć się z xbox live. Uwaga usuwa wszystkie TU do wszystkich gier. Starczy chyba z folder snipera 3 usunąć tylko plik z aktualizacją i czekać na sprawnego patche.
     
  5. tschernow_80

    tschernow_80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem już czyścić pamięć podręczną i nic, a po usunięciu aktualizacji przy ponownym rozruchu gry aktualizacja pobiera sie automatycznie. Poczekam aż to poprawią.
     
  6. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To się robi jak nie jesteś połączony, logiczne ,że się od nowa pobierze.
     
  7. wieeczur

    wieeczur Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No còż, trzeba czekać


    edit
    Na tą chwile nadal nie działa heh

    Info orso // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum