1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze spatchowanym AC2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal426, Grudzień 1, 2009.

  1. michal426

    michal426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec mam iXtreme 1.4 nagrałem gre z wave 2 patchowałem i dalej xbox czyta ja jako film gra nazywa sie Assasin Creed 2 zmarnowałem juz 5 płyt jestem zły i prosze o pomoc a oto skan z płyty [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak masz jeszcze niepatchowany obraz gry z wave4 to uzyj programu 360WavesPatcher i spatchuj na wave2 a nastepnie wypad. nie uzywaj ABG po spatchowaniu! ja w ten sposob patchowalem AC2 z tym ze na wave3 i dziala dobrze.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przeczytaj uważnie. ON spatchował i zrobił log z abgx z już nagranej płyty a tam wiadomo, że nie naprawi już obrazu

    Kolega też zmieniał płyty.

    Poradziłem mu wypalić u kogoś innego...
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja zawsze robie tak...
    - ściągam niemodyfikowane iso
    - sprawdzam ABG czy jest wszystko ok i ewentualnie naprawiam
    - jezeli jest wave4 to programem 360WavesPatcher patchuje na wave3 i wypalam

    jak narazie wszystkie wypalone gry, zarowno patchowane i niepatchowane, działają.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Autor tematu też tak zawsze robił - tak mi pisał na GG. a tutaj nagle AC2 nie działa
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. michal426

    michal426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli obraz jest ok to czemu nie działa ?-_- Spróbuje jeszcze u kolegi nagrać albo u kolegi sprawdzić
     
  9. calkorth

    calkorth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam inny sposob sciagasz gprogram vave 3 wypakowujesz go np na pulpit dalej otwirasz program 1 linijka jest na sciezke do iso 2 do plikow patchujacych potem aply i jedzie sprawdzasz xmulleterem czy jest kontatybilny jezeli tak to nagrywasz w moim przypadku dziala tez mam 1.4 i laza gry z vave 4 ktore przerabiam na veve 3 : 1.4-1.5
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wow rzeczywiscie inny sposob....
     
Wczytywanie...

Poleć forum