1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze stałym nagrywaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BinduS, Wrzesień 24, 2013.

  1. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. W tym temacie chciałbym przedstawić swój problem dotyczący nagrywania gier. Wczoraj, spokojnie nagrałem sobie 3 gry, GTA V i Tomb Raidera i wszystko przebiegło pomyślnie, natomiast dziś próbując nagrać Dishonored IMGBurn przy 47 % weryfikacji wyskakuje z błędem. Dzieje się tak już z którąś grą, rzadko ale dzieje. Nie chce aby nagrywanie gier było loterią, więc zwracam sie z tym problemem do was. Odbiegajac od tematu drugim moim problemem jest Topologia a raczej komunikat "Topology data is blank" albo "First 12 sectors..." i dzieje sie tak z polowa sciagnietych gier XGD3. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nie masz ihas nagrywaj clonemcd, drugi problem skan iso abgx360 autofix level 3.
     
  4. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam zarowno ihasa jak i zaznaczona opcje AutoFix level 3.
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Znajomy miał taki sam problem u niego pomogło przeinstalowanie imgburn-a

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej na pewno sprawdze i dzieki
    Z jakiej strony najlepiej sciagnac ImgBurna ? Z oficjalnej czy z innej czy moze nie ma to znaczenia?
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Ja sciagam z oficjalnej strony zawsze

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum