1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze starą konsolą sczytanie klucza

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez jarek9292, Lipiec 7, 2012.

  1. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam mały problem ze sczytaniem klucza z napędu Lite-On 74850C zrobiłem takie coś [TUTORIAL] Flash LITE ON i gdy przyłożę igłę i biorę DVDKey32 wyskakuje błąd konsola jest z 2006 roku nigdy nie była przerabiana i ma stary dashboard z góry dziękuję za odp pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ten tutek jest chyba nie aktualny, lepiej zrobic probe z kabla zasilajacego naped w konsoli

    [​IMG]
    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Troszkę tego nie rozumiem do czego są te diody ? i nie widzę wtyczki na com. mógłbym prości o jakiś tutorial do tego ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jaki com?? bierzesz kabel od zasilania napędu i montujesz przełącznik na kablu 3.3v i igłę na gnd i to wszystko diody pomijasz. są tutoriale na forum, użyj szukajki
     
  6. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobrze już wiem o co kaman dziękuję wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum