1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze starszymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szopen_007, Luty 19, 2010.

  1. Szopen_007

    Szopen_007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wadowice
    Siema
    Oświećcie mnie bo wcześniej wszystke gry mi chodziły bez najmniejszych problemów.Teraz mam flasha 1.61 i chciałem dzisiaj zagrać w Ultimate Marvel Alliance, lecz po włożeniu płytki wyskoczył mi napis" odtwórz dvd", odpalam płytke i pojawia mi sie komunikat w kilku językach żeby włożyć grę do konsoli.O co tutaj chodzi?
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli gry były paczowane to nie odpalą na 1.61 bez wcześniejszego używania activate.iso .
     
  4. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Paczowana Gra:) = nie odpalisz ... miałem to samo;]
     
  5. Szopen_007

    Szopen_007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wadowice
    Świstak to co teraz musze zrobić?Byłbym wdzięczny o kolejność działania co mam zrobić żeby móc grać we wszystkie gierki
     
  6. Pawex09

    Pawex09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnobród
    musisz mieć płytke z active.iso .pierwsze ją włożyć następnie gre
     
  7. Szopen_007

    Szopen_007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wadowice
    Dobra to mniej wiecej juz wiem. Tylko jak sprawdzic napęd w konsoli?widzialem do sciagniecia poszczegolne active.iso dla poszczegolnych napędow.Nie wiem jak sprawdzic u siebie napęd
     
  8. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie koniecznie musisz sciągac Activate.iSo... Poprostu gdy gierka jest patchowana musisz ją przepuscic przez ABGX360 i ustawic AutoFiX na level 3.. tutaj masz Tutorial jak to mniejwięcej zrobic .. TUTORIAL "SPRWADZANIE OBRAZU PLYTY":shisha

    Pozdrawiam:)
     
  9. Szopen_007

    Szopen_007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wadowice
    Swistak, no ok ale wiesz mam pare nagranych juz plytek i dlatego nie chce ich wyrzucac.kumasz o co chodzi
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    activate iso jest jeden dla wszystkich napędów.
     
  11. Szopen_007

    Szopen_007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wadowice
    Widzialem w tutorialu ze sa 3 rodzaje!!!To mozna nagrac obojetnie ktory?
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak.
     
  13. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Aha chyba, że tak.. no to tylko pozostaje Ci activate.iso :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum