1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze starym xboxem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez alterego1988, Luty 11, 2009.

  1. alterego1988

    alterego1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam nastepujacy problem.::
    2 tygodnie temu kupilem sobie starego XBOXA w casch converterze(chcialbym tu dodac ze mieszkam w Londynie). Oczywiscie uzywany. I wszystko fajnie pieknie, okazalo sie ze byl przerobiony ale autoinstalerem. Mial bałagan na dyskach wiec sciagnalem autoinstaler nagralem na plytke i przeinstalowalem dasha czy jak to sie nazywa(jestem w tym temacie laikiem poprzednio mialem pleya 1 i 2) No ale nie o to chodzi bo wszystko smigalo pieknie. Jednakze wczoraj zdecydowalem sie wymienic dysk twardy na nieco wiekszy, i tu wystapil problem- nie wiedzialem jak zdjac obudowe :confused: no wiec zdejmowalem ja sila i urwalem niebieski kabelek w przednim panelu.:confused: Od tego momentu nie otwiera mi sie naped a XBOX po wlaczeniu pokazuje mi tekst w kolorze zielonym o tresci ze cos nie tak z moja konsola i mam sie zglosic do serwisu. Pamietam ze gdy wgrywalem autoinstalerem nowego dasha to troche eksperymentowalem i takie cos mi sie pokazalo gdy sformatowalem twardziela. Przylutowalem kabel w miejsu gdzie moim zdaniem byl on poprzednio czyli do przycisku eject na tej plytce z guzikami w przednim panelu ale dalej trup. Bardzo prosze o pomoc bo pokochalem przez te 2 tyg mojego starego xboxa i uwazam ze jest leprzy od pleya i chcialbym go uruchomic ponownie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ty piszesz o starym xboxie jako o xboxie 1 czy o xboxie 360 ale stary znaczy uzywany kilkuletni..ciezko cie zrozumiec......a i zapamietaj..nic na sile...:)
     
  4. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mówi na 100% o xboxie 1
     
  5. alterego1988

    alterego1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mowie o xboxie 1 wiem ze to forum o x360 ale nie moglem znalezc nic konkretnego na jego temat w necie wiec licze na wasza pomoc.
     
  6. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    A jak by zapodać mu orginalny backup dysku z msdashem i spreparpwanym eepromem
     
  7. alterego1988

    alterego1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moglbym jakos jasniej prosci?? Heh bo nie za bardzo jaze. Tak jak mowilem po wlaczeniu xboxa tzn. od razu pierwszy widoczny ekran to jest komunikat z zielonym tekstem ze mam oddac bubel do serwisu albo wyrzucic przez okna prosto na glowe czarnucha:p (sorry ale nabyte uczucie po pobycie w UK)
     
  8. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Napisałem ci na pw
     
  9. KonopKG

    KonopKG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Pomocy !!!!!!!!!

    Czy mógłbym również dostać wskazówki dotyczące problemu z góry ?? sam mam identyczny problem - wszystko jak u tego gościa z góry , u mnie wygląda to tak samo , czekam na odpowiedź i pomoc - please !! to moja najlepsza konsola mimo tego , że posiadam już nowego Xboxa 360 i Playstation 3
     
  10. KonopKG

    KonopKG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    X-Sauber czy mógłbyś przesłać mi na prv lub na gg 4340789 sposób w jaki można dokonać backup'a itd na moim starym xboxie ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum