1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze steronikami ihas'a 124-524b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sharto, Sierpień 4, 2012.

  1. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupilem nahgrywarke 124b przerobiona na 524 dokladnie taka: LITEON IHAS124-19 B -> 524 B iextreme burnerMAX (2449251466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mam problem poniewaz jak podlaczam pod laptopa wyskakuje mi blad ze niezainstalowano poprawnie? prosze o pomoc odnosnie sterownikow? :)

    przepraszam moja nagrywarka to: iXtreme Burner MAX Lite-On -IHAS524B ---XGD3 !!! (2446381304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  4. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest .exe wiec odpalilem zainstalkoiwalem i niestety niewiem co dalej, chyba ze to jakos inafczej sie wgrywa, dzieki za syzbka odpowiedz ;)
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  6. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Ja wlasnie przerobilem sobie tak 124b na 524b + fw pod platinum...na 10 plyt nagralem 4 w tym jakosc do 50%...wrocilem do normalnej 124b i juz wypalilem z 4 gry z 100% weryfikacja a jakosc nagarania jest teraz od 87-95% . na plytach PLATINUM...moim zdaniem wywal tego crossflash i uzywaj normalnie 124b...
     
  7. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dalej nic niestety niewiem, komputer mi nie wykrywa napedu to jak mam cos zflashowac? :( dzieki za syzbka odpowiedz i licze na wiecej
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    kurcze ja podłaczylem przez adapter do lapka i zero problemu tak na marginesie cenią sie za ihaska:)
     
  9. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze nowszy windows? z aktualizacjami czy cos
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    no ja mam siódemke 64bit takze jesli masz powiedzmy ikspeka to nie wiem nagrywarke masz z gotowym burnermaxem ale ze napedu nie widzi to moze je** jest?jakas reakcja dzwiek z napedu jest?
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    70 zl to nie cena tak na marginesie
     
  12. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzwiek mam norlamnie jak podlacze, tylko plug and play nie zainstaluje bo pisze ze instalacja nioeudana
     
  13. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    wafel23 spojrz na link który on podał:)
    101+przesylka
     
  14. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czlowiek juz sie cieszyl a tu zawsze jakis problem sie znajdzie ;/;/
     
  15. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    kur*** wez to reklamuj zeby napedu komp nie widział to czegos tutaj nie rozumiem:/
    ja do lapka nie potrzebowłem zadnych sterów podlaczam i nagrywam 1do1
     
  16. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naped wykrywa ale nieumie zainstalowac sterownikow
     
  17. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    moze masz cos z kompem inny naped normalnie wykrywa i rychci?
    jaki win?
     
  18. sharto

    sharto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    windows 7 i to jest na laptopie mam na nim inny naped wbudowany i dziala
     
  19. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    teraz juz zglupialem:)rozumiem ze działasz przez adapter sata-usb do lapka podlaczasz nagrywarke jakas plytka do adaptera jest?
     
  20. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no lukalem ta aukcje ale po co przeplacac za cos co mozna samemu kupic i wgrać oni żerują na was 70 zl to koszt nagrywarki ja osobiscie takowa kupilem za tą cene w sklepie Kontakt - ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław oczywiscie ten sklep jest w moim miescie wiec odebralem sobie sam no i koleś znał sprawe jak powiedzialem ze ma byc pod xboxa , do tego kupilem adapter sata za 27 zł i wszystko chula na win7 32 bity bez najmniejszych problemow sterowniki sie zainstalowaly same nagrywarka wykrywana przez system jako usb :)
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    czyli w system jak wchodzisz to pokazuje ci wykryty napęd ihas? daj foto
     
Wczytywanie...

Poleć forum