1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem ze sterowaniem w skyrim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Serdel2105, Kwiecień 1, 2012.

  1. Serdel2105

    Serdel2105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć kupiłem skyrima na gametradzie. Kiedy zaczołem grać okazało się że chodze prawym drązkiem a oglądam się lewy. Pytałem się gościa od którego go kupiłem ale on miał normalne sterowanie. Więc jak zmienić układ drążków?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wydaje mi się, że wybranie "Opcji" może pomóc -.-
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Napewno jak w każdej grze na pauzie lub w Menu głównym jest takie coś jak ''sterowanie'' - nie wiem czy się spotkałeś z takim czymś (hehe) :D
    Zamień przyciski RS=LS :)
     
  5. Serdel2105

    Serdel2105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w opcjach jest tylko o osi y a w sterowanie niema nic o poroszaniu się ls to skradanie a rs to zmina widoku
     
  6. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Aż specjalnie włączyłem skyrima żeby to sprawdzić :) niestety nigdzie w opcjach nie ma możliwości zmiany sterowania w taki sposób jak mówisz. Spróbuj odinstalować grę, usuń save'y, następnie wyczyść cache i ponownie zainstaluj grę. Sądzę że w chwili obecnej to jedyne wyjście.
     
Wczytywanie...

Poleć forum