1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem ze swieza przerobka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Greger, Kwiecień 1, 2014.

  1. Patryk Greger

    Patryk Greger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława, Poland
    Witam. 2 tyg temu przerobilem swojego slima rzekomo na lt 3.0 w serwisie w grudziadzu. Niestety gdy zakupilem gry okazalo sie ze z 6 gier chodzi tylko dance central , kinect sport 1 i 2 a takie gry jak fifa 14 , gta V czy nike fitness sie nie wczytuja. czarny ekran po czym powrot do ekranu startowego xboxa. czy ktos pomoze mi okreslij w czym tkwi problem? jako osoba szara w tym temacie nie wiem od czego zaczac. czy serwis wgral mi lt 2.0 czy gry sa zle nagrane? niestety nie mam gdzie tych gier sprawdzic bo nie znam nikogo w okolicy z lt 3.0. dasha mam najnowszego.


    prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  4. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    I na verbatimach?

    Tapnięte z mojej Z1
     
  5. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gry nie mają wgranej topologi dlatego je wywala. Do lt 3.0 skan abgx 3.0 na ustawieniu autofix level 3, a lt 2.0 trzeba dograć topologie lt 2.0 ręcznie.
     
  6. Patryk Greger

    Patryk Greger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława, Poland
    niestety sam ich nie nagrywalem. nie mam ihasa. dzis pozyczylem kilka gier od kumpla zeby zobaczyc co pojdzie. kolega ma lt 2.0 , wszystko szlo (bo rzekomo to uniwersalne gry) dopoki nie wlozylem do napedu forzy horizon 4.0 oraz nfs hot pursuit ktore u kumpla na 2.0 chodza. moze to wam cos da. blad a raczej jego brak taki sam jak w opisanych grach powyzej. czarny ekran i wywala na ekran startowy. pomozcie mi stwierdzic kto ma racje. serwis czy ziomek od plyt...
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lt 3.0 napewno masz. Po prostu zle kopie odpalasz na konsoli

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  8. Patryk Greger

    Patryk Greger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława, Poland
    czyli sadzisz ze to wina gier ktore zakupilem?


    serwis obiecal mi wyslac gierke na sprawdzenie. takze czekam.
     
  9. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na to stawiam że wina gier bo z lt 3.0 i z grami xgd3 często się pojawiają pytania na forum że gry nie odpalają. Po prostu trzeba samemu nagrywać i znaleźć najlepsze ustawienia wypalania bo co konsola, gry i nagrywarka to inna historia

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  10. Patryk Greger

    Patryk Greger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława, Poland
    czeka mnie chyba kupno nagrywarki. mam teraz lite on dvdrw shw -16hss ata device - ktory sie raczej nie nadaje?
     
  11. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na moje oko kopie xgd3 nagrane nie pod lt 3.0 lub komuś się zapomniało dograć topologi pod lt 3.0 , skoro od kumpla xgd3 nagrane pod lt 2.0 nie chodzą to znaczy ,że lt 2.0 nie masz tylko lt 3.0. Jakbyś nie miał żadnego lt obrazek z gry by się nie pokazał. Twoja nagrywarką możesz spróbować nagrać w clonecd szybkość 2.4x z pliku dvd i przed nagraniem skan abgx 360 z ustawieniem autofix level 3. I przy nagrywaniu dać nagrywanie do końca płyty i używać płyt DL+ 8,5gb.
     
  12. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Niby dlaczego sie nie nadaje? Ja nagrywam zwykla nagrywarka z laptopa i smiga.Wiadome tylko,ze nie pogram w gry,ktore maja CIV.
     
Wczytywanie...

Poleć forum