1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem - ze szmatką ale wybitny..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez emtec01, Październik 12, 2009.

  1. emtec01

    emtec01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Mam problem z grami ponieważ u mnie wygląda to tak że mam przerobioną konsole i mam nagrane gry na Verbatimach i u moich kumpli normalnie chodzą wszystkie a u mnie nie bo po 15 minutach gry wyskakuje błąd(przetrzyj szmatką itp.) Ale kupiłem też od kolesia grę nagraną przez niego na płycie emtec i chodzi normalnie, kiedyś też kupiłem od tego kolesia na jakimś gównianym nośniku na którym nie działała gra więc przegrałem na Verbatimy i działało cały czas bez żadnego błędu. Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem już co robić a mój xbox już dłuuugo leży bez użytku.

    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jaka masz przerobke
    napęd pada:(??
    A tak wogóle jaki masz naped??
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Moze duzo kurzu w konosli sie nazbierało??
    Jak sie boisz otwierac to najpierw podmuchaj w otwory a potem zbierz odkurzaczem to co wylecialo/wzbiło się.
     
  5. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    ja to samo mialem wogole nie gralem na x-ie bo po 20 minutach wychodzil mi blad nawet przy oryginalach :( az pewnego dnia olalem konsole i nie gralem przez 4 miesiace i pod koniec tych wakacjii nagralem gre i wszystko chodzi a takze wszystko co nagrywam :D jak by nic sie z nia nie stalo moge grac 6 H w gry :D
     
  6. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Ja obstawiam ze kurz sie zebral albo naped szwankuje ...
     
  7. emtec01

    emtec01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeróbka 1.6
    Napęd Liteon

    kj5

    Dmuchałem, czyściłem płytką do czyszczenia(taką z Tesco ;D) i dalej to samo.

    Bursztyn1964

    Był okres przez który nie grałem z jakieś 2 miesiące będzie na pewno i nic dalej to samo.


    ----
    Czy to nie będzie wina nagrywania(nagrywarki lub źle nagrywam)? Bo jeżeli te podrobione od kolesia działają a moje nie to chyba nagrywarka(ale w takim razie dlaczego kolegom chodzi)?

    Co sądzicie o tym moim napędzie?

    Widzę też że na płytce od tego kolesia jest jeszcze jeden folder(oprócz AUDIO_TS i VIDEO_TS) o nazwie $SystemUpdate. Co to jest(domyślam się z nazwy ale nie jestem pewien..? Jak ja nagrywam to mam tylko te dwa co są w nawiasie.

    Z góry dziękuje tym co się zainteresowali :).
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może to być wina nagrywarki, a ten folder na płycie to normalne w nowych grach jest to po prostu aktualizacja dashboardu.
     
  9. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Ja tez mam tylko AUDIO_TS i VIDEO_TS i mi wszystko chodzi po nagraniu moze masz cos z napedem w iksie jaki masz?
     
  10. emtec01

    emtec01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dawidek napisałem wyżej

    Przeróbka 1.6 Napęd Liteon
     
  11. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    I to był błąd, takie płytki źle wpływają na laser w dodatku użyłeś płytki marnej jakości.

    Nie chcę Cię martwić ale przecztaj sobie ten temat.

    http://xboxforum.pl/showthread.php?t=26899
     
  12. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-

    No i co myslales ze ci to pomoze ?
    Takie czyszczenie moze tylko pogorszyc a nie polepszyc dzialanie napedu ;)
    Rozbierz naped wyczysc go recznie sa specialne spray do czyszcze nia soczewki, nie pozostawiaja sladu na niej po odparowaniu.
     
  13. emtec01

    emtec01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i stało się najgorsze... :( Już się zacinają wszystkie płyty przeze mnie nagrane, kupione od gościa, tylko działają oryginalne.

    #JCK

    To mnie zaskoczyłeś... nie wiedziałem że ta płytka pogorszy sprawę...
    Nie chce go samemu rozbierać bo jak co chce mieć go na gwarancji a ja sie na tym wszystkim nie znam tylko wiem że plomby się suszarką ściąga:p.

    Co robić? Jechać z tym gdzieś?
     
  14. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A spróbuj położyć konsolę (jeżeli masz teraz stojącą, jak nie, to dalej nie czytaj :p) Jak ją położysz to sprawdź czy możesz grać dłużej bo sam tak mam, że żeby mi Skate 2 działał to muszę położyć konsolę (z innymi grami chyba nie miałem takiego problemu).
     
  15. emtec01

    emtec01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Marcin195

    Tak już próbowałem(po wcześniej miałem ją pionowo i do tego słaby przewiew, teraz niedawno postawiłem poziomo i tak żeby była dobra cyrkulacja powietrza i gram dłużej ale też się wyłącza (jak już konsola się nagrzeje po jakichś 3h grania;P) na razie nie gram daje odpocząć iksowi:p.
     
  16. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Wyślij konsole do Ms i git , podobno nie sprawdzają czy napęd jest przerobiony
     
  17. KonBoss

    KonBoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WaWa
    Jeszcze go ZBANUJĄ :D Nie no ślij, choć ryzyko jest nie ukrywam.
     
  18. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jakie ryzyko przestań pisać głupoty! Co najwyżej odeślą mu nie naprawioną konsolę, chociaż jest to mało prawdopodobne.
     
  19. KonBoss

    KonBoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WaWa
    Ja osobiście słyszałem o przypadkach braku naprawy i nawet płaceniu za przesyłkę kosmiczna :eek:!
     
  20. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Bossie bajki i jeszcze raz bajki :D wiele osób nakleja tylko plomby , wysyła i dostaje nowe :D i tak zarabiają :D kupują na allegro poRODowe , naklejają i wysyłają :D
     
  21. KonBoss

    KonBoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WaWa
    O dobrze wiedzieć. Jakich to ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na forum. THX
     
Wczytywanie...

Poleć forum