1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze wstawkami MARVEL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arh4niol, Listopad 8, 2010.

  1. Arh4niol

    Arh4niol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grami od MARVELa a dokładniej chodzi o Fallout: New Vegas i Fable 3.
    Po użyciu agbx360 i imgburn wszystko wydaje się ok, konsola widzi gry i instaluje na HDD niestety problem zaczyna się przy próbie odpalenia, wyskakuje komunikat o tym że niemożna odczytać płyty.
    Co dziwniejsze Fable 3 raz odpaliłem chwile pograłem i odstawiłem, po około tygodniu dostawałem tylko info o tym że konsola nie umie odczytać płyty(stan idealny bez rys) xbox proponuje jej wyczyszczenie szmatką.
    Używam tylko verbatimów i mam najnowszy dashboard wcześniej używałem wersji jego wersji beta.
    Wszystkie inne tytuły działają normalnie.
    Nie wie ktoś co może być nie tak
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HIF PL

    HIF PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na NAJNOWSZYM dashboardzie FABLE III ci nie pójdzie, ponieważ jest nowe zabezpieczenie AP2.5. Tyle razy to już na forum było...
     
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Fable 3 nie dziala na nowym dashu chyba,ze masz naped samsung.
     
  5. Arh4niol

    Arh4niol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak już napisałem udało mi się jeden raz odpalić Fable 3 (napewno na becie nowego dasha niejestem pewien czy miałem juz wersje pełną).
    Posiadam napęd samsunga, oprucz Fable 3 pozostaje kwestja nowego fallouta z którym mam dokładnie ten sam problem.
     
  6. J'qb™

    J'qb™ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się wydaje, że to napęd ci zaczyna szwankować. Posprawdzaj jeszcze jakieś gry starsze.
     
  7. Arh4niol

    Arh4niol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystkie starsze płyty chodzą mi normalnie, nawet te po których widać już dość mocno upływ czasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum