1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze zdrapką 3 miechy - PILNE!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szynka Babuni, Grudzień 11, 2010.

  1. Szynka Babuni

    Szynka Babuni Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dzisiaj aktywowałem sobie polskiego live-a i chciałem wpisać zdrapke 3 miechy którą dostałem wraz z zestawem startowym xbl pare miesięcy temu(zestaw z 60gb dyskiem, słuchawkami i tą kartą). Dzisiaj wpisuje ten kod i nie wyświetla mi że jest zły tylko pojawia się jakiś bląd -.- Najpierw próbowałem w xboxie i wyświetlał się jakiś błąd że nie można pobrać z marketplace a potem jak kliknąłem anuluj to pokazało się że niby jest zły, ale przed chwilą wszedłem na strone xbox.com i tam próbuje wpisać kod i zamiast że jest zły pisze takie coś :W czasie transakcji wystąpił błąd. Spróbuj później.

    Prosze mi pomóc kupiłem sobie Cala 7 i korci mnie do multi strasznie :(((( HELP!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ricko

    Ricko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze masz kod na golda na zly region bo teraz jestes na europie a kod zapewne masz na USA. Musisz kupic gold na europe/PL/UK bo usa nie bedzie dzialac. Taka moja teoria :D
     
  4. Szynka Babuni

    Szynka Babuni Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie wiem bo na karcie są instrukcje w językach europejskich (niemiecki,włoski,hiszpański itp.) więc powinna działać :( cholera może dlatego że jest to karta starej daty i już wygasła albo była zrobiona żeby działała z tamtymi państwami bo o Polsce jeszcze nie było mowy :(
     
  5. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Spróbuj jeszcze pozmieniać region, jeśli dalej nie bedzie działać skontaktuj się z serwisem xbox lub z sklepem w którym kupiłeś, lepsze to niz nic nie robić :]
     
  6. Szynka Babuni

    Szynka Babuni Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie dzisiaj emigrowałem konto i za 12 miesięcy znowu to moge zrobić -.- Musze się z nimi skontaktować tylko czekać na odpowiedź 2 tygodnie jak taka gierka będzie się kurzyła na szafce :(
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Zadzwoń do supportu MS, moze ci wymienia kod
     
Wczytywanie...

Poleć forum