1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze zgrywaniem piosenek... Pomocy !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez danielek1212, Grudzień 14, 2010.

  1. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma taki oto problem oczekuję jak najszybciej pomocy nagrałem sobie parę przyśpiewek dla Lecha Poznań do fify 11 ale trzeba najpierw zgrać je na dysk... Ale mi to nie idzie bo: Nagrałem płytę CD Audio otwieram pisze zgraj na dysk naciskam "zgraj na dysk" później zaznaczam wszystkie piosenki żeby je zgrać naciskam dalej edytuję informacje o albumie przechodzę dalej a tam że niby już się zgrało a tam gdzie jest stan same krzyżyki błagam pomocy !! (oczywiście nie chce się zgrać)



    Film:

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    W jakim formacie zgrałeś te piosenki ?
     
  4. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba mp3 a to źle ?


    Ale odtwarza je normalnie przecież to może być winna formatu ?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, MP3 Ci nie otworzy. Musisz byc Audio CD.
     
  6. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak mam zrobić prawidłowo żeby zgrało ? Na płytę CD a jak prze konwertować ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywasz jako Audio CD ( nie mozesz jako dane)
     
  8. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam Audio CD ale mp3 to źle ?? Otwiera słucham w x boxie ale nie chce zgrać to to ?? WMA muszę zmienić ?
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Audio CD to specjalny format muzyki, gdzie na płytę CD wchodzi średnio 17 piosenek po średnio 3 minuty. Audio CD to NIE JEST mp3, ani wma.

    http://pl.wikipedia.org/wiki/CD-Audio
     
  10. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W nero masz specjalna opcje, ktora pozwala na nagranie Audio CD.
     
  12. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywam AUDIO CD !! Ale czy mp3 dobre czy jakiś inny format ?!
     
  13. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Audio Cd nagrywam i dzieje się to co na filmiku... niby tak szybko się nagrwya a jednak nic... Pomocy to forma mp3 czy to źle jeśli tak to na jaki zmienić ?
     
  14. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Możliwe, że płyta jest uszkodzona, ja miałem taki znaczek przy pierwszej piosence (a płyta była oryginalna, lecz nieco porysowana).
     
  15. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego mam 3 takie płyty żadna nie działa (filmik) rs.pect: Nagrywałeś mp3 czy inny format ?
     
  16. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie, ten znaczek po prostu był u mnie, bo Xbox nie mógł odczytać płyty (oryginalna), nie jestem wielce zainteresowany muzyką na Xboxie, tylko z nudów testowałem opcję ripowania.
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A napewno masz miejsce na dysku?
     
  18. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 27 gb

    Jaki to musi być format ?? Wiem że audio cd ale format mp3 ?
     
  19. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czlowieku...nie ma takiego czegos jak audio cd mp3 ...jest audio cd a co innego to mp3....
    sciagasz byle jaki konwerter z mp3 na audio...nawet windows media player chyba to ma
    jak przekonwertujesz to masz piosenki w formacie audio
    i te wlasnie nagrywasz

    jak kupujesz oryginalna plyte z muzyka alo nawet taką z gazety czy innego brawo...to masz plyte audio cd tak jak kolega pisal okolo 17 piosenek po 3 minuty....zreszta są google
     
  20. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywam Audio Cd ale nie chce zegrać na dysk dalej... Objaśnij mi to na gg oka Mogłbyć??
     
  21. danielek1212

    danielek1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem inne piosenki mp3 nic nie działa zmarnowałem już tyle płyt...
     
Wczytywanie...

Poleć forum