1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze źle nagraną grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thextraman, Wrzesień 9, 2011.

  1. thextraman

    thextraman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Czesć
    nagrałem kopię zapasową gry Crash Mind Over Mutant i niestety nie działa. Co zrobiłem: obraz wrzuciłem do abgx i zfixowało coś tam, sprawdzanie stealth udane. Nagrałem za pomocą cdburnerxp na płytę TDK. Czy zrobiłem coś źle? Jeśli tak, to jak mam nagrywać płyty z grami?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    a cóż to za program do nagrywania? Nie mogłeś jak "normalni" ludzie nagrać imgburnem lub clonedvd?
    Nagrywałeś z obrazu, czy jako pliki, czy jak?
     
  4. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuj programem Imgburn
     
  5. thextraman

    thextraman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jako obraz. Program bardzo dobry jako lekki program do nagrywania płyt, kiedy nie chciało mi się ściagać nero zawsze działał :) Czyli jak spróbuję imgburnem to mam jakieś duze prawdopodobieństwo, ze nagram? Mimo wszystko płytek szkoda.

    Jeszcze jedno: po włożeniu płyty do xboxa coś stuka szumi, a potem pisze, żeby przetrzeć "miękką szmatką"
     
  6. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    To sąuroki "tanich" płyt. Nagraj na VERBATIM, wydasz trochę więcej, ale masz pewniaka, że będzie ok. No i używaj IMGburn.
     
  7. thextraman

    thextraman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no okay, myślałem, że nie będą złe, a dop tego nie ja je kupowałem, mam cake 10 płyt, więc popróbuję na nich
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    poczytaj poradnik jak ustawić imgburn
     
Wczytywanie...

Poleć forum