1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem ze zmianą dysku z laptopoa do xboxa .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez toro1969, Kwiecień 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. toro1969

    toro1969 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam !!


    kupiłem do swojego slima dysk 500Gb wd .przy próbie wgrania hddhackr wyswietla mi się coś takiego


    http://img828.imageshack.us/img828/7155/img167oy.jpg

    przeczytałem wiele na ten temat ale nie znalazłem konkretnej porady coi jak .

    jesli ktoś wie jak to ruszyć to proszę o pomoc .

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    [​IMG]

    EDIT:

    to poczytaj jeszcze raz :
    http://www.xboxhacker.net/index.php?topic=11813.0

    "mała" wskazówka :
     
  4. toro1969

    toro1969 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzieki za tak szybką i pomocną odpowiedź,jak mogłem byc tak głupi aby nie zrozumieć tak prostych i wyczerpujacych wskazówek ( szkoda że nasi wszystkowiedzący guru podpierają się zagranicznymi forami i wielkie dzięki ,że te rady nie są po chińsku )

    jesli ktoś potrawi pomóc bez wykazywania swojej WYSZSZOŚCI naprawdę byłbym wdzięczny.

    pozdrawiam
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Masz odpowiedź w faq. To narzędzie nie pozwala na podłączenie do konsoli tak dużego dysku. Takie rzeczy tylko przy RGH.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum