1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ze zmianą regionu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzegorz1652, Wrzesień 30, 2014.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Chciałem zmienić dzisiaj na moim koncie region na PL bo mam United Kingdom jednak się nie da nie wiem dlaczego wyskakuje mi taki błąd: Wystąpił problem z przeniesieniem konta w tej chwili. Zapoznaj się z witryną Strona pomocy technicznej przy zmianie regionu, aby sprawdzić, czy jest to możliwe w Twoim przypadku, i spróbuj ponownie później.

    Miał ktoś kiedyś taki problem? dodam że jak wybiorę inny kraj to działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3486
    Polubienia:
    1243
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok dzięki, a ja z tego co czytałem to można raz na 3 miesiące i wczoraj niestety sobie zmieniłem jakby z united kingdom na united kingdom i teraz dasha mam po angielsku ;/ Nie dało się już tego cofnąć ;/ jedynie trzeba było dać accept ;/ teraz muszę czekać 3 miechy żeby zmienić na PL a czy przez to nie grozi mi przypadkiem BAN?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic ci nie grozi
     
  6. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to dobrze tylko ciekawi mnie to dlaczego nie mogłem zmienić na PL a na inne zmieniło. Czy jak napisze do M$ że przez pomyłkę zmieniłem to jest nadzieja że to przyspieszą i nie będę musiał czekać aż do stycznia 2015?
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak ale musisz mieć dobry bajer. Jest tylko jeden warunek - rozmowa z oddziałem us bo polski gówno może. Jeśli jesteś w pl i chcesz mieć konto na pl to powinni przenieść.
     
  8. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wczoraj udało mi się załatwić sprawę własnie przez US, pisałem z gostkiem po angielsku że przez pomyłkę zmieniłem region i napisał że rozumie i do 72H będę miał zmieniony region na PL i żebym na przyszłość uważał ze zmianą regionu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum