1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez GoopyWojtek, Listopad 3, 2009.

  1. GoopyWojtek

    GoopyWojtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem nie zakładam nowego tematu pisze tu:
    A wiec gdy wkładam orginalną gre konsola jej n ie czyta(dopiero po 5-7 probie działa)lub gdy najpierw wloze płyte cd z filmem ewentualnie z muzyka i popracuje na niej z 5 mi to potem łapie gre dlaczego jak to naprawic?
    //zapraszam do poczytania o nazywaniu tematów! sloniu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze masz zabrudzony laser, sprobuj wyczyścic, ewentualnie trzeba go wyregulować, lub wymienić.
     
  4. ZawodowzSnajper

    ZawodowzSnajper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Shakedown wyprzedziłeś mnie o minutkę :p
    Albo to co up, albo napęd Ci pada. Jak masz gwarke to wykorzystaj ją ;)
     
  5. GoopyWojtek

    GoopyWojtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem płyte czyszczącą laser ale to nic nie dało a o co chodzi z tym wyregulowaniem?
    Narazie wmiare chodzi ale gwarancjie ejszcze mam na szczescie dlatego niechce go rozkrecac zeby nie stracic gwarancji
     
  6. ZawodowzSnajper

    ZawodowzSnajper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak dalej tak samo to najlepiej wyślij na gwarancję i powinno być ok. Problem w tym że będziesz musiał kilka dni bez konsolki wytrzymać :p
     
  7. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jesli masz gwarancje to dzwon na infolinie bez namysłu :)
     
  8. GoopyWojtek

    GoopyWojtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki zadzwonie mysle ze sie uwiną szybko bo ten miesiac obfitoje (Co to za słowo?) w fajne gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum