1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nyciuu, Listopad 5, 2014.

  1. Nyciuu

    Nyciuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam wielki dylemat ponieważ zaczelem ostatnio grac sobie w Gta V (Orginalna) i w Polowie gry konsola mi sie zresetowała i wyskoczył taki o to komunikat: http://www.iv.pl/images/66679295671223085602.jpg czy ktoś zna może przyczyny albo skąd to się wzięło.
    Czekam na odpowiedzieć.

    Alert Zmień nazwę tematu bo będzie warn . Czytaj regulamin nazwa tematu nie opisuje problemu. Problem, pomocy i tym podobne zabronione //#baton


    Warn miałeś trzy dni na zmianę nazwy tematu//baton

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wyczyść pamięć podręczną na początek, dużo razy Ci to wyskoczylo ?
     
  4. Nyciuu

    Nyciuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamiec juz wyczczona dawno zostalo i to kilka razy no teraz przy każdej probie włączenie gta wyskakuje mi ten komunikat
     
  5. Mac Abra

    Mac Abra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Może skopiuj save na pena i format dysku? Może to jakieś bad sectory?
     
  6. Nyciuu

    Nyciuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez to już robiłem i dalej to samo

    Dodam tylko ze nawet po reinstalu mam niby wczytywanie tryb fabuły i znowu ten sam komunikat co powyżej.

    No i najważniejsze tylko i wyłącznie przy GTA V taki problem ma miejsce.

    Alert Edytuj posty//baton

     
Wczytywanie...

Poleć forum