1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez verixon, Listopad 8, 2009.

  1. verixon

    verixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka otóż nagrałem dzisiaj gre lecz przy odpaleniu nic nie działa tzn. wkładam płyte i zamiast włączać mi się gra pisze wysuń
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A może napiszesz:

    - jaki masz iXtreme?
    - jaka gra?

    NIe jesteśmy wróżkami ;)
     
  4. verixon

    verixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ixtreme 1.5

    gra NBA 2k10
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A jak nagrałeś?

    Gra chyba nie pójdzie na tym iXtreme. Najlepiej zrób update do 1.51
     
  6. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zgadzam się z kolegą wyżej a sprawdzałeś obraz płyty angx360 ? A pozatym jaka płytka i z jaką prędkością wypalone ? Możesz też dać link skąd ściągałeś grę.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To musisz patchować gry z wave3 na wave2.

    Jak?

    Dział ISO => PORADNIKI
     
Wczytywanie...

Poleć forum