1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barrrtek, Listopad 14, 2009.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam mam problem chcę nagrać na płytkę activate.iso ale trzeba zamienić booktype a u mnie jest takie coś:
    [img=http://img407.imageshack.us/img407/5976/pilpit.th.jpg] Czemu wszystkie okienka są zablokowane???
    Jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    użyj ImgBurn lub Cdclon
     
  4. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Bardzo prosze o odpowiedz!!!Jak zrobić booktype perzez alcohol 120?I czy wogóle mogę nagrać activate.iso przez alcohol!!!Bardzo prosze o odpowiedz!!!
     
  6. Termos

    Termos Guest

    nagrywałeś już gry ? jeżeli tak, uzyj Imgburn. Automatycznie ustawi ci booktype. Chyba że nie nagrywałeś i okaże się że twoja nagrywarka nie obsłuzy płyt DL
     
  7. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    W poradniku pisało że jeżeli nie ma naszej nagrywarki w ImgBurn to trzeba sciągnąć program nero cd-dvd speed i tam będzie ale u mnie te okienka są zablokowane!
    A nagrywarke mam Matshita
     
  8. Termos

    Termos Guest

    nagrywałeś już na niej na płytach DL ?
     
  9. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    cały czas na nich nagrywam!
    Spróbowałem na innym kompie i tu mi pisze że mam napęd TSSTcorp!!!Którą zakładkę mam zaznaczyć!!!Mam:BenQ,LG,Lite-on,NEC,Nu Tech,Plextor,RICOH i Samsung!
     
  10. Termos

    Termos Guest

    nic nie zaznaczaj. nagrywaj wesług poradnika (ale nie tego z pierwszego posta, lecz w dalszej części tematu) Nagrywaj Imgburnem jak zwykła grę
     
  11. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Tylko w tym rzecz że tak nagrywałem już 2 razy i dwie płytki zmarnowałem!!!
    Sprawdziłem wszystkie zakładki i wszystkie są zablokowane ale jeżeli zaznaczam Samsung to już nie jest zablokowane.Tylko jedna rzecz mi się nie zgadza tam gdzie pisze:
    Current Setting:Unkown(No way to querty current setting)
     
  12. Termos

    Termos Guest

    miałem to samo, tylko w ustawieniach samsunga mozna było coś zmienić. rzecz w tym że nie posiadam napędu samsunga.
    nagrałem jak zwykła grę. Prędkość 2.4, user specified 1913760, w pojawiających się okienkach 3X yes i activate działa bez problemu
     
  13. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
  14. Termos

    Termos Guest

    ja mówię o tym poradniku
    http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
    a dokładnie o tym poście
     
  15. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Zrobiłem wszysko jak jest napisane w poradniku i nie działa!Już nie wiem o co chodzi :(
     
  16. Termos

    Termos Guest

    No to przykro mi. nie wiem w takim razie co jest nie tak. może nagrywasz activate.iso nie dla tego napędu? ja skopciłem jedną płytę, gdy robiłem według poradnika z pierwszej strony. Kiedy nagrałem jak zwykła grę, działa.
    Gdzieś czytałem, że skoro nagrywasz gry, znaczy że booktype masz zmieniony automatycznie. Więc...
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tsstcorp to Toshiba Samsung Storage Technology Corporation
    wiec masz samsunga
     
Wczytywanie...

Poleć forum