1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paulos2009, Marzec 14, 2010.

  1. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Witam, mam problem bo mam kartę 256mb w xboxie i mam wgranego dasha zają mi 128mb i chciałbym wgrac nowszego ale pyta mnie o kolejne 128mb wolnej pamięci ale już tyle nie mam.Czy da się jakoś go usunąć ,a potem wgrać nowszego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekl15

    maciekl15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pionki
    a próbowałeś jakoś sformatować kartę pamięci??
     
  4. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
  5. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nic nie ruszaj. Wystarczy żebyś miał tak z 50 mb wolne . ( Jak masz wgrane avatary )
     
  6. paulos2009

    paulos2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    miałem , tylko ja wyciągałem kartę to ich właśnie nie ma ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum