1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xfan237, Kwiecień 10, 2010.

  1. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam orginalna gre Hot Wheels Beat THat na x360 po pewnym czasie gry gra sie zacina i nic nie możan zrobić tylko reset konsoli inne gry śmigają normalnie help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Może płytka porysowana? A jak nie jest porysowana to być może wada fabryczna nośnika.
     
  4. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta nowiutka bez rys
     
  5. bleub

    bleub Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Porysowana płyta, jedyna opcja.
     
  6. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta nowiutka bez rys mówie dzisiaj kupiona nowa z alegro
     
  7. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Może spróbuj zainstalować na dysk i wtedy odpalić? Jeżeli to wada płyty to gra zainstaluje sie i będzie chodzić poprawnie bądź nie zainstaluje sie wcale.
     
  8. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ją na dysku u nic to samo
     
  9. bleub

    bleub Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przepraszam, w trakcie pisania nie widziałem jeszcze Twojego posta...
    W takim wypadku nie wiem, co jest nie tak. Może spróbuj zainstalować grę na dysk?
     
  10. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Jeżeli masz ją na dysku to albo wina konsoli albo gry ( samej gry, a nie płyty)
    Czy sprawdzałeś czy będzie chodziła na innej konsoli??
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    albo spruboj odpiac dysk i zobaczyc czy pojdzie bez problemu calkowicie z plyty. jesli tak, to usun gre z dysku i reinstall
     
  12. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak sprawdzałem na innej i to samo
     
  13. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Czyli to wina gry.
    Jeżeli możesz to napisz na jakich konsolach odpalałeś i w jaki sposób.
     
  14. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam swoją elite na niej to samo kolega ma też elite i to samo
     
  15. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Obydwie jasper 09?
    I czy na obu odpalana była gra z dysku?
     
  16. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jasper i obie z dysku
     
  17. bleub

    bleub Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Można by jeszcze zapytać, czy to full oryginał, czy jakieś "promotion only"...
    Ale to nie zmienia faktu, że nic już z tym nie zrobisz, bo walnięta jest gra. Może w tłoczni poszła im jakaś felerna partia...
     
  18. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Więc nie może to być wina sprzętu, ani wina płyty jako nośnika gdyż sama gra odtwarzana była z dysku a sam start tylko z płyty.
    W tym przypadku zareklamuj grę i poproś o wymianę na inną.
     
  19. xfan237

    xfan237 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Mały błąd w sztuce post przypadkowy <Przepraszam>
     
  21. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    No tak ja kolega wyżej napisz albo zadzwoń do kolesia, który Ci sprzedał ta grę i powiedz, żeby wymienił ci na nowa inną albo oddał kase.
     
Wczytywanie...

Poleć forum