1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Swift, Sierpień 11, 2010.

  1. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Mam pewien problem, a mianowicie od jakiegoś czasu nie działają mi nowsze gry, posiadam iextrema 1.5. Wkładam płytkę do napędu i gra rusza zaczyna się loading i wyskakuje "wyczyść plytkę". Sprawdzałem u kolegi który ma identycznego xbox, gra mu działa bez problemów. Czy może być tu problem z napędem, xbox ma 1.5 roku.

    HoFi:2.Nazwa tematu powinna mniej więcej opisywać problem lub zagadnienie w nim zawarte. Każdy temat typu "Problem", "Pomocy" itd. będzie natychmiast zamykany później kasowany.//KOSZ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak trzeba wymienić napęd. ixtreme do tego nic nie ma.
     
  4. Bartii

    Bartii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Darmstadt
    też myślę że trzeba wymienić napęd.


    z wszystkimi grami tak masz? czy może jakaś chodzi?
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Masz zaktualizowanego dasha do NXE? Pytam bo podobno do nowych gier NXE jest wymaane!
     
  6. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Własnie w tym jest problem ze z nie wszystkim grami. No mam tego dasha, na którego mozna rzucac gry na dysk
     
  7. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hahaha nxe i komunikat wyczyść płytkę hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
     
  8. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ty, się nie śmiej tylko mi pomóż :p
     
  9. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A na jakie płyty nagrywasz?
     
  10. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    a activate.iso uzywasz? pat****esz gry?
     
  12. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cóż trochę dziwny przypadek. Słyszałem, że jest sporo problemów właśnie typu "wyczyść płytę" itp. kiedy gra jest na płycie innej niż Verbatim, ale skoro u twojego kolegi wszystko jest normalnie to nie mam pomysłu. Możesz spróbować nagrać grę na płytę marki Verbarim, ale wątpię czy to coś da. Sorki...

    @humanix1

    Przeczytaj dokładnie problem autora. Wyskakuje mu komunikat, żeby wyczyścił płytę. W przypadku wave' ów konsola odczytywała by grę jako film i wcale by nie działała.
     
  13. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No spróbuje jeszcze na verbatimie nagrac, jesli nie to chyba na serwis pojdzie
     
  14. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Activate i patchowanie nie ma tu nic do rzeczy.
    Wina może być w 3 rzeczach:
    -nagrywarka
    -płyty
    -napęd w konsoli.
    Najabrdziej prawdopodobne wydaje sie to ostatnie, z uwagi że tylko nowe gry ci źle chodzą.
    Więc albo kalibracja i czyszczenie lasera, albo nowy napęd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum