1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kylex, Listopad 9, 2010.

  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam przerobioną konsolę i kilkakrotnie zdarzyło mi się że po włączeniu gry pojawiał mi się tylko napis xbox 360 na białym tle. Po restarcie konsoli już zawsze było dobrze. Czy to może oznaczać jakiś problem? Jak to zdiagnozować? Dodam że mam ixtreme lt 1.1 i dash 9919.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vantom1

    vantom1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz stara konsole czy nowego slima?
    Z reguły zawieszenia wystepuje najczesciej kiedy konsola sie za bardzo grzeje, lub kiedy "kopia zapasowa" jest porysowana.
    Wgraj nowego dasha i sprawdz czy bedziesz dalej mial taki problem.
     
  4. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam grubą elitkę. W trakcie grania nic się nie wiesza tylko po uruchomieniu konsoli płyta jest odczytywana jako dvd i wyskakuje napis xbox na białym tle. Jak wyjmuje i wkładam płytę to już wszystko idzie ok. Jest to jakaś wada czy poważny problem? Proszę o pomoc. (dodam jeszcze że płyty nie są porysowane, wypalam gry na verbatimach, prędkość 2,4) Zastanawiam się że może to być wina płyt verbatim z cake'a bo tylko na tych jak do tej pory coś takiego się pojawiało. Na Verbatimach kupowanych pojedyńczo w pudełkach nigdy coś takiego sie nie zrobiło. Może to więc wina płyt?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Może problemu trzeba szukać w nagrywarce, niekoniecznie płytach? Może po prostu zaczyna siadać i potrafi źle wypalić.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    - odpalaj konsole bez włożonej płyty w napędzie
    - wyłącz autostart płyty
    - spróbuj włączyć też bez podłączonego dysku
    - wyczyść cache dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum