1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jubus94, Listopad 28, 2010.

  1. Jubus94

    Jubus94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ściągnąłem z stąd CLICK Assassin's Creed: Brotherhood i mam problem użyłem na obrazie abx360 a następnie 360WavesPatcher i zmieniłem wave na 3 i podczas odpalania gry prosiło o aktualizacje, więc ją zainstalowałem ( znaczy występuje błąd i dashboard nie instaluje się do końca, wygląd panelu się zmienia, lecz inne gry nadal chodzą oczywiście bez AC, bodajże posiadam napęd Hitachi obsługuje maksymalnie wave 3) Więc mam pytanie co zrobić aby AC chodził a także jak dokończyć tą aktualizacje. Jeśli temat jest w złym dziale proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobierz ze strony microsoftu najlepiej wersie beta wtedy może jeszcze odpalisz grę bez LT+ Jeżeli wgrasz Full pozostaje ci tylko przeróbka.Jednak nie polecam aktualizować wgraj na starym Dashu Kinect Adventures i Kinect Animals są to aktualizacje potem wgraj dasha z płyty ACB.
     
  4. Jubus94

    Jubus94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś pewien że zadziała? A i czy mógłbyś podać linki z skąd ściągnąć? Ale jak wgrać na starym? Jak mam nowy w połowie :p
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko i wyłącznie LT+, a w twoim przypadku obowiązkowa jest także wymiana napędu, ponieważ LT+ nie wspiera Hitachi.
     
  6. Jubus94

    Jubus94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ehh... Jak mam zaktualizować konsole i czy da się odpalić bez tego LT? Wgrywam na USB UPDATE KINECT ADVENTURES lecz mi nie wczytuje....

    EDIT:
    Zainstalowałem
    2.0.12416.0 BETA i teraz mi płyty nie odczytuje... Czy jest możliwe że źle się nagrało bądź jakbym nie zmieniał wave i użył active.iso to by chodziło? COD BO I Fbale 3 mi chodzą.
     
  7. Jubus94

    Jubus94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma co odświeżać, wszystko Ci już napisałem wyżej, innego wyjścia nie masz.
     
  9. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy przypadkiem AP2.5 nie wykryje spoofa napędu, mimo iż przeróbka będzie? Więc nie wiem, czy tak po prostu wymieni...
     
Wczytywanie...

Poleć forum