1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bojesieludzi, Styczeń 7, 2011.

  1. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wypaliłem dzisiaj swoje pierwsze tytuły. Z pierwszą płytą nie było problemu wypaliłem nagrałem i odpaliłem. Druga płyta działa jednak podczas instalacji gry na dysk wyświetla się komunikat przy przetrzeć płytkę ściereczką a przy trzeciej płycie wyswietla się że odczytuje płytę po czym robi się czarny obraz płyta pracuje a konsola ulega jakby zawieszeniu. Co może być tego przyczyną? Nagrywam imgburnem na verbatimach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    nie napisales najwazniejszych rzeczy jaki masz firmware napedu i jakie gry nagrywasz
    pozatym przydalyby sie screeny z abgx
     
  4. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    no to jedna plyta mogla ci sie skopac
    a przy ac b wgrales patcha ?
     
  6. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakiego Patcha? Bo właśnie AC:B się włączyć nie chce. I konsolka się wiesza. przy ac:b nie prosił mnie o żadnego update. Mam się do neta podłączyć?
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    poczytaj sobie na forum o patchowaniu gier z ap 2.5 przy przerobce lt+ dzial iso
    podpowiem ci ze robi to sie przy uzyciu abgx i dopiero wtedy nagrywa sie gre
     
  8. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy? Ja zielony w tym jestem i totalnie nie wiem nawet jak ten program abgx użyć. Bardzo Cie proszę.
     
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  10. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A powiedzcie mi dokładnie jak stworzyć plik dvd bo mam iso ale jak tworze plik dvd to wyskakuje mi błąd na samym początku nagrywania płyty. I jeszcze jedno przeleciałem tym abgx AC:B i mam na żółto DMI i SS co to znaczy? Czy mogę wypalać gierkę czy nie?
    Pisze że DMI i SS looks vaild
    A później w tym podsumowaniu że nie zweryfikowano.
     
Wczytywanie...

Poleć forum