1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ceronn113, Styczeń 8, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam

    Pobralem sobie gre Gears of war 2 PAL, posiada on wave 2, gdy chcialem spatchowac na wave 3 programem 360waves patcher wyskakuje taki błąd:
    http://img692.imageshack.us/img692/9554/bladbk.jpg

    przed formatem kompa, moglem normalnie patchowac gre z wave 2 na wave 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wyskakuje Ci taki blad bo nie masz wave3 naciskasz tam na dole na strzalke dajesz na wave 3 potem telecharger wave 3 sie sciagnie i bedziesz mogl spatchowac:)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1. przelacz sobie program na angielski (flaga brytyjska na dole)
    po 2. po co patczujesz do wyzszego wave??? patczuje sie tylko do nizszego
     
  5. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie pobralo pisze przeciez data is corupted pobiez jeszcze raz pasek musi zaladowac sie do konca:)
     
  7. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Próbowałem ze 100 razy, i nadal to samo....
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    skasuj najpierw ten stary program files,360wave patcher,waves data i sprobuj jeszcze raz.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    przy sciaganiu wylacz inne pobierania itp tez tak mialem kiedys a jak nie pomoze zobacz za pare godzin ewentualnie jutro:)
     
  10. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    nadal nic.
    Sciagne innego 360waves patchera....

    A czy na tym forum mozna znalesc ten program, ale juz ze sciagnietymi plikami? ;d
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Google Translate tu masz linka do najnowszego ze sciagnietymi wave moze byc problem :)
     
  12. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Jest !
    Wchodzi :D

    Dzieki wielkie ;]

    Czyli tamten co mialem program pewnie jakis zepsuty :)
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak wogóle to po cholerę pat****esz........wrzuć nowy firmware i po krzyku.....
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    powtarzam pytanie? po jakiego diabla patczujesz na wyzszy wave ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum