1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez digse, Styczeń 24, 2011.

  1. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż byłem nie dawno na giełdzie elektronicznej wziełem Assassin's brotherhood ale typ mi powiedział że trzeba zrobić aktualizacje żeby odpalić ACB, NFS HP i Fable 3 choć przed aktualizacja normalnie grałem w Fable 3 na tej konsoli. Dałem mu xboxa i ją zrobił.Odpalam Assassina nie działa wyświetla się czarny obraz i nic.Nfs nie sprawdzałem.Napęd mam Liteona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A jaka masz przerobke??Bez LT+ nie ruszy.
     
  4. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szczerze nie wiem można to jakoś sprawdzić.Niewiem co on mi w sumie zrobił miało wszystko śmigać.Ale teraz nie używam activate iso wcześniej musiałem
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To najprosciej bedzie isc do tego kolesia z gieldy i powiedziec ze nie dziala:)
     
  6. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie bylem teraz w niedziele mieli przypał i nie chciało mi się czekać ale pójde teraz :).A ile ogólnie gdzieś kosztuje LT+
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Roznie w granicach 50zl,moze masz juz LT+ a np ten assasin zle nagrany skoro byles niedawno to powinno byc LT+,sprawdz np nfshp czy idzie jesli nie a da sie go zainstalowac na dysk to masz LT i trzeba LT+.
     
  8. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdze to z nfsem,a Assassina instalowałem na dysku normalnie.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sprawdz jeszcze nfs jak tez nie ruszy to brak LT+
     
  10. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ciekawe co ten typ na niej zrobił ;/ czasami napęd się nie wysuwa za pierwszym razem czasami nie odczytuje płyt ;/.
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To ze sie nie otwiera to wina gumki trzeba ja umyc w plynie do naczyn i goracej wodzie jak otworzysz tacke to ja widac po prawej stronie,co do czytania plyt powodow moze byc wiele np porysowana plyta,kiepskiej jakosci plyta,zabrudzony laser:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum