1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem.!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekpl13, Marzec 25, 2011.

  1. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem AC:B i chciałem to z pachować na wave 2 i pokazałe że jest na wave 2. Nagrałem na płytke i wsadziłem do napędu pokazały się jakieś napisy i nie włączyła się gra. Potem przeczytałem że muszę mieć najnowszą przeróbkę. Przerobiłem i gdy wsadzam płytkę z AC:B to pokazuje mi się czarny ekran.
    I pytanie brzmi czy jak zmienie wave na taki jaki był czyli 9 to będzie działać normalnie.??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jesli przerobiles na najowsza przerobke czyli LT+1.1
    to nie musisz juz paczowac gier, zostawiasz je tak jak są.
    Teraz musisz ściągnać abgx 1.0.5 ustawić go jak w temacie TU
    przeskanowac w celu dogrania paczów AP 2.5 (bo AC:B posiada takie zabezpieczenie ktore tego wymaga).
    Po przeskanowaniu masz ujrzeć AP25 replay sector is currently verified oraz SS : ss2 (trusted)

    Wtedy wypalasz gre i działa.

    btw. szukaj w Artykulach takich rzeczy jesli nie znasz odpowiedzi bo bez sensu jest zakladac nowy temat jesli taki juz istnieje. :)
     
  4. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tam pisze ''nie modyfikowany wcześniej'' czyli nie zmieniany wave.??
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak, goły obraz przepuszczasz przez abgx 1.0.5 i wypalasz
     
  6. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jak zmieniałem już to co mam zrobić.?
     
Wczytywanie...

Poleć forum