1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ceronn113, Kwiecień 18, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam

    Probowalem podlaczyc swoja konsole xbox360 do mojej neostrady.

    Korzystalem z 2 poradnikow;

    Jak połączyć Xbox Live z neostradą bez routera, - W.O.D.K.A [We Often Do Kick Ass] Halo 3 Clan forum

    http://xboxforum.pl/online-xbl-f165/siec-podlaczanie-neostrady-radiowki-bez-uzycia-routera-1136.html

    gdy juz dochodze do pkt. gdzie musze wlaczyc konsole wejsc w Settings -- > Network Settings ... to tam mam do wybory a) Siec Przewodową b) Siec bezprzewodowa.

    Gdy wejde w ktoras z nich to pojawia mi sie blad :" Aby korzystac z sieci przewodowej musisz podlaczyc kabel .... itd

    wszystko mam podlaczone dobrze, ale nie wiem czemu nie wchodzi. Prosze o pomoc.

    Mam modem Neostray tp : ZXDSL 852
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie wykrywa kabla sieciowego zobacz na innym, jaka masz sieciowke 100mbit czy 1gbit ?
    Kabel prosty, krosowany ?
    Stery od sieciowki rozumiem ze zainstalowane ?
     
  4. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
  5. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Czytalem jeszcze ten poradnik:

    http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Konfiguracje-Xbox-Live.html

    i zdziwila mnie jedna rzecz, tam jest napisane ze trzeba wejsc w Ustawienia systemu -> Ustawienia sieciowe -> Skonfiguruj sieć (zakładka "Ustawienia podstawowe") dlaczego ja takiego czegos nie mam? U mnie jak wejde w Ustawienia sieciowe, to mam tylko siec przewodowa i bezprzewodowa?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To ze kable sieciowy masz to ja wiem ale pytam sie jak jest zarobiony 1:1 czy krosowany ?
    No to wybierasz siec przewodowa i tak masz skonfiguruj ale jak nie wykryje kabla to znaczy ze kable zle zarobiony
     
Wczytywanie...

Poleć forum