1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez asdqwe, Maj 17, 2011.

  1. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem a mianowicie zakupiłem monitor w2486l MONITOR LG W2486L 24 LCD 2ms DVI HDMI LED FULL HD (1596983645) - Aukcje internetowe Allegro i w grach np fifa czy crysis2 wystepuje smuzenie w fifie jest to bardziej widoczne. Czym to jest spowodowane gdyz monitor ma czas reakcji 2ms i połączony kablem HDMI dodam ze nawet w menu głównym gdy szybko przesuwam wszystko jest mało wyraźne a na starym CRT tego nie ma. Prosze o pomoc :) Dodam ze kabel HDMI 1.3b za 15 zł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Taki kabel HDMi możesz sobie wsadzić. Kup minimum za 40 zł, ferryty i pozłacane końcówki.
     
  5. nwaisback

    nwaisback Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ustaw w konsoli na 1080p może pomoże
     
  6. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ustawione 1080p a kabel HDMI pożycze od kolegi i sparwdze ne innym chociaz wątpię ze to wina kabla
     
  7. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomoze ktos bo niepokoi mnie to bo kupiłem nowy monitor i nie wiem co robic?
     
  8. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. asdqwe

    asdqwe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    up
    !!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum