1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mały25, Listopad 20, 2011.

  1. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    witam.

    ostatnio wypaliłem gerars of war 3 i gra nie chodzi gdy włanczam "zagraj w grę", po czasie wrac do menu konsoli
    wiecie dlaczego

    i tak na marginesie o co chodzi z tym XGD3,
    ps jak wypalałem gre to miałem jakieś błędy że mało miejsca na płycie itd,
    o co chodzi ?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dlatego ,że nie masz nagranej kopi nagrywarka od c4eva
     
  4. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagraj płytę programem clonecd będzie działać
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja tez nie mam nagrywarki od jakiegos c4leva i wszystkie gry xgd3 mi chodza:)..Mam starego laptopa HP i nagralem juz okolo 150 Duali ( na palcach jednej reki wylicze zle nagrane plyty ale to raczej wynik blednego iso a nie nagrywarki)
     
  6. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    eee mógł byś jaśniej, o co chodzi z tą kopią?
     
  7. tyles116

    tyles116 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno
    A jaką masz przeróbkę Xboxa?
     
  8. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
  9. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    proszę o szybką odpowiedź bo boje sie wypalać cod mw3 i bf3
     
  10. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czego sie boisz??? stracic plyte za 3-4 zl??
    uzyj clone cd , jest najlepszy :p:p jak wyskoczy komunikat z zapytaniem to zaznacz dolna opcje zeby nagrywalo do konca i wypalaj:)
     
  11. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    dobra sproboje, tylko trzeba coś konkretnie konfigurować w tym clonecd, bo zawsze nagrywałem imgBURN
     
  12. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sciagnij clone cd...
    jak uruchomisz daj druga opcje NAGRAJ PLIK Z OBRAZEM NA CD
    tam wybierz iso gry
    daj dalej. wybierz predkosc 2.4
    i dalej i ajk nagrywasz gre xgd3 to w pewnym momencie pojawi sie komunikat z zapytaniem i tam wybierz dolna opcje zeby nagrywalo do konca i dalej i po temacie...
     
  13. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    dobra dzięks , jestem lewy na tym forum, da sie dać jakiegoś plusa ci albo coś bo nie wiem
     
  14. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie jest mi [potrzebny plus zaden bo po co... hehe// to tylko forum:)
     
  15. Shinoku

    Shinoku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
  16. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no tak..ale po co utrudniac sobie zycie...ja uzywam clonecd , tego samego od lat i jak dotad nagralem juz sporo gier xgd3 i dzialaja super... a od wlaczenia clone cd do nagrania plyt dzieli mnie tylko doslownie 5 klikniec myszy , jego obsluga jest prosta ze dziecko by sobie dalo rade
     
  17. Shinoku

    Shinoku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    kwestia kto co woli ja używałem tego i tego i zostałem przy img. Pozdrawiam
     
  18. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w clone cd nie trzeba nic zmieniac tak jak w imgburnie ?
     
  19. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    wypaliłem tym clonem mw3 i działa dzięks koledzy
     
Wczytywanie...

Poleć forum