1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Giza501, Styczeń 11, 2012.

  1. Giza501

    Giza501 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem gre dark souls mam konsole przerobioną lt+3.0 ,najnowszy dash. Wkłądam płytę z grą nagrałem ją zgodnie z tutorialem , wyskakuje mi "Płyta nie jest obsługiwana" czym może być to spowodowane??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Przepuszczałeś obraz z gry ' dark souls ' przez abgx360 v.1.0.6 ?
     
  4. Giza501

    Giza501 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najpierw nagrałem nigdzie o tym nie pisało ;p ma to duże znaczenie? ;p
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    no niestety to ma bardzo duże znaczenie, ponieważ gra ' dark souls ' zawiera zabezpieczenie XGD3 i żeby działała poprawnie na LT+3.0, najnowszy abgx musi wgrać 'Topology'... Będziesz musiał grę nagrać od nowa ale najpierw przepuścić obraz przez najnowszego agbx'a
     
  6. Giza501

    Giza501 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha rozumiem ze skyrim ac: revelations i batma arkham city tez tak trzeba? ;p


    pisalo jeszcze cos na czerwono z laybreaker jak plyte skanowalem laybreaker tez trzeb zmieniac???
     
  7. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystkie gry.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  8. Giza501

    Giza501 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba laybreaker zmieniać???
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    W pliku dvd masz zapisany layerbreake, Jeśli Cię niepokoi to możesz zerknąć w owy plik i zobaczyć co jest grane. Layerbreake jest inny dla xgd 2- 19....... i xgd3- 21......
     
Wczytywanie...

Poleć forum