1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Impulsek, Styczeń 14, 2012.

  1. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    Witam przerobiłem konsole na LT 3.0 i jak zgrałem Mortal Kombat to w konsoli pojawia się, żeby przeczyścić płyte lub uruchomić konsole, zaś jak nagralem najnowszego Assasina to wogóle nie czyta płyty w konsoli. Nagrywałem najnowszym imgburn i Assasina przepuśćiłem przez najnowszego abgx.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A na jakich płytach nagrywałeś i z jaką prędkością?
    Inne gry wcześniej nagrane (te starsze) działają dobrze?
     
  4. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    Verbatim 8.5 DVD+R DL, z predkością 2x. Tak inne gry działają np. Dead Island
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Zrób weryfikację nagranej płyty w abgx, niech sprawdzi czy wszystko dobrze jest nagrane, może był jakiś błąd podczas nagrywania lub nagrywałeś na pobrudzonej płycie.
     
  6. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    Spróbuje chociaż straciłem już 3 płyty.
    Jednak chyba źle płyty nagrane, ponieważ obraz nawet na laptopa nie chce się zgrać.
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Na jakiej nagrywarce nagrałeś?

    Nie pisz w każdym swoim poscie, żeby kliknąć 'przydatne'. Wystarczy, że masz w podpisie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum