1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez serek191, Styczeń 16, 2012.

  1. serek191

    serek191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bład autoryzacji dysku.Co zrobic???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nagraj na ihas a nie truncate.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  4. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Albo usuń z dysku, i graj z płyty...
     
  5. pzajac2

    pzajac2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    ...a błąd znowu wyskoczy :]. Tylko ihas tutaj pomoże.

    Błąd wyskakuje kiedy uruchomiona jest gra?
     
  6. serek191

    serek191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jak sie uruchomi to jest przez 5min a potem wyskakuje
     
  7. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Miałem tak przy Batmanie, i Skyrimie bez płyty gra działa normalnie bez żadnego błędu, żeby grać z dysku trzeba nagrać Liteonem z Ihas, pisając Ihasem nie wszyscy wiedzą co jest 5
     
  8. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    To wyciąg dysk zagraj i napisz czy bład wyskakuje.
     
  9. pzajac2

    pzajac2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Ale np. z forza4 (zabezpieczenie civ) nie zrobisz tego tricku. Przerabiałem to osobiście.

    @serek191 - napisz jaka gra i czy trick XBoxArcade18 zadziała.

    Pzdr.
     
  10. serek191

    serek191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa thx
     
Wczytywanie...

Poleć forum