1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez multicreeper, Lipiec 17, 2012.

  1. multicreeper

    multicreeper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dolnośląskie
    Mam problem otóż przed chwilą rozłaczyło mnie z Xbox live i niemogę się połączyć jak daje sprawdź połączenie to normalnie łączy się z siecią i jak się połączyło to z internetem się niechce połączyć ja jusz próbowałem pobrać ponownie profil ale kupa nie działa i jeszcze mnie zdenerwowało jak na Xbox.com pisze usługa działa czy wie ktoś o co biega? Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. multicreeper

    multicreeper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dolnośląskie
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    zaraz zaraz konsola się łączy z siecią ale z internetem już nie ?
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    A jak Dajesz na "Skonfiguruj sieć" to masz tam coś tego typu: ''0.0.0.0'' ?? A adres IP zaczyna się od 169.***.***.*** ?
    Bo ja czasami tez tak mam jak gram na XBL. Tylko że ja mam tylko Modem bez routera niewiem jak ty...
     
  6. multicreeper

    multicreeper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dolnośląskie
    Mam wszystko wypełnione 194.198 itp... Więc w czym problem moge podać wszystko jeśli potrzebne mam modem bez routera a co?
     
  7. wesleykzk23

    wesleykzk23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam tez problem łączy mnie z siecią i internetem ale wyskakuje błąd przy łączeniu z xbox live
     
  8. multicreeper

    multicreeper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dolnośląskie
    No właśnie mam internet i daje testuj połączenie z Xbox live to łączy mnie z siecią (z modemem) ale z internetem już błąd wywala i jak zerkne w odpowiedzi czy jak to tam i pisze że konsola nie rozpoznaje nazw serwerów Xbox live może to pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum