1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiadro12, Lipiec 31, 2012.

  1. wiadro12

    wiadro12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. chodzi o gry L.T. 3.0, xgd3, mam poważny problem ponieważ : nagrywam je dokładnie tak jak jest napisane w każdym zamieszczonym tutaj poradniku, mimo to nie działają. mam lt. 2.0 i dasha 14719, po sciagnieciu przerabiam je pod lt.2.0 i ciagle nic, próbuję z TU i CIAGLE NIC. ten sam komunikat, ze nieobslugiwany format plyty. tymczasem te same plyty u mojego kumpla z konsola tez lt2.0 dzialaja bez zarzutu. ktos cos poradzi?

    dodam, ze kilka gier wypalonych przez kumpla pod xgd3 takich jak revelations, the run dziala z TU. ale on wypalał na laptopie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze edytuj posty, po drugie jaki masz naped? oraz czy byl juz wczesniej wymieniany
     
  4. wiadro12

    wiadro12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic jaki mam naped?
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  6. wiadro12

    wiadro12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wychodzi na to ze benq albo phillips, nie wiem jak sciagnac tą przednią obudowe
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wsadz palce tam gdzie sa porty usb i pociagnij do siebie
     
  8. wiadro12

    wiadro12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
Wczytywanie...

Poleć forum