1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem !!!

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez walser111, Październik 16, 2012.

  1. walser111

    walser111 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Na początek przepraszam za dział ale nie wiedziałem gdzie to umieścić
    Jutro będę miał zrobiony przez siebie probe taki jak jest tu http://xboxforum.pl/sprzet-11/jak-wykonac-samemu-probe-spear-do-liteona-tutorial-40125/
    Chciałem zapytać bo czytając tutorial tego PMT HACK ([TUTORIAL] PMT HACK ,odczyt klucza z WSZYSTKICH LITEONÓW !!!) tam piszę coś, żeby przełączyć 3,3 V na off itd o co z tym chodzi gdzie jest ten przełącznik? On ma być w probe ? . Jeśli to w probe to na tym tuorialu zrobienia domowego probe nie ma pokazanego gdzie taki przełącznik powinien być. Czy ktoś ewentualnie mógłby mi napisać mały tutorial jak sflashować napęd z takim domowym probe ?
    Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem !!!

    Robisz tak jak w tutku ,wszystko masz opisane w temacie na forum dział Lt. Krok po kroku.ten twój temat podany nie laduje mi się do końca więc nie wiem co tam jest.
    Jedyna różnica jest taka że zasilanie z konsoli a nie z usb.
    o wyrównaniu potencjalow pamiętaj .

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. walser111

    walser111 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra już to mniej więcej ogarnąłem. Tylko jeszcze który kabelek do molexa a który do R707 ? I jeszcze tylko jedno jak w tutorialu piszę żebym wyłaczył 3,3 V to odłączam kabelek z R707 czy z molexa?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem !!!

    http://xboxforum.pl/showthread.php?p=715962


    Masz według tego robić.2 post to schemat probe .
    Nie wiem co tam wykombinujesz bo telefon mi nie laduje tych stron twoich ale cz czasem nie laczysz R707 z R808 ? To już nie aktualne jest trochę.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. walser111

    walser111 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    próbowalem robić tak jak na tym filmiku dextera co jest na spryciarze.pl i z tego tutorialu tez próbowalem ale nic to nie dało ;/
    dodam że ja mam dość starą przeróbke na xboxie, tą co dopiero wchodził ten lt+ i teraz chcę zrobić przeróbkę na nowo bo chyciłem zajawkę na x`a.
    chyba że na tym nowym jungle flasherze już nie da się odczytać klucza napędu ze ścieżki r707 i potrzebuje takiego jak on ma, bo on tu tylko tą igłę przykłada do r707 i wszystko mu ładnie idzie tak jak robiono to w videotutoriale Jak wykona? flashowanie nap?du Liteon w Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl.

    //Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim
    ~z0nk31
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem !!!

    Tak już klucza nie odczytasz. Jedynie ze pomocą probe i punktu mpx01

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. walser111

    walser111 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nawet jeśli mam bardzo starą przeróbkę ?
     
  9. walser111

    walser111 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba że źle to zrobiłem ale wydaje mi się że dobrze jest obczajcie:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  10. walser111

    walser111 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba że źle zróbiłem urządzenie, ale wydaje mi się że jest dobrze obczajcie

    [​IMG]
    [​IMG]

    Kurde nie wiem czy otwieraja sie te zdjęcia bo u mnie nie więc tu są linki
    http://imageshack.us/photo/my-images/20/img20121018150659.jpg
    http://imageshack.us/photo/my-images/404/img20121018150626.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum