1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Jokozzz, Październik 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Witam konsola posiadala Lt2.0 dash 13600 po zaktualizowaniu na najnowszy usunelo przerobke teraz jest 15666...szczytalem klucz oraz przerobilem go na LT3 i wgralem...Naped nie widzi takich gier jak fifa12 itd...stare widzi a tych nowszych juz nie...w czym tkwi problem? Naped to liteon 2051CFW
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wgrała ci się cicha aktualizacja. Gry XGD3, i XGD2 AP2.5 nie będą ci działać.
    btw. wersje dashboardów które podałem hm.. nie istnieją
     
  4. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    To co teraz?tzn ze juz nie pogram czy co?
     
  5. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    hahha tylko wgrane jest juz lt3 napewno a dlalej nie czyta...moze uwalil sie laser?bo naped jak prubuje odczytac to strasznie charczy itd...btw ty robisz rgh w tym osw?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Może być problem z laserem. Co do drugiego pytania, to pisz pw.
     
  7. Jokozzz

    Jokozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Hm...wsadzilem inny naped od kumpla...zmienilem klucz na moj i wsadzilem...dziala czyta gry ida wiec wina lasera lub calego napedu...wlozylem moj i pupa...wyczysc szmatka lub nie rozpoznane media...trzeba naped wymienic :/ musialem cos uwalic lub laser juz byl na wykonczeniu :) Na PW odezwe sie napewno bo kupilem jaspera z starym dashem i zastanawiam sie nad lt3 lub tym rgh...nie wiem co lepsze ale gnebi mnie juz to nagrywanie plyt...zaraz wyjdzie lt4 to dvd z lt3 poleca do kosza a mam ich z 100 :/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum