1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problematico z Jdownloaderico...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Timo, Wrzesień 20, 2009.

  1. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Siemano dzisiaj chciałem ściągnąć sobie jakieś gierki z neta i zrobiłem co chciałem ale nie w tym problem... teraz ściąga mi się nhl 10 z hot file jdownloaderem i wszystko jest łołkej ;P lecz jak chciałem sciągnąć prototype :Free File Hosting Made Simple - MediaFire na mediafire to nie chce mi ruszyć choć z rapida też mi się gra ściąga a jak wejdę firefoxem w linki z media fire to działają
    oto screen:
    [​IMG]
    wie ktoś jak to naprawić/rozwiązać?
    jeśli to może pomóc mam: windowsa 7 :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj wejść bezpośrednio na serwer i włączyć ściaganie jednego pliku, a następnie zrestartuj ściąganie w JD i powinno pomóc
     
  4. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nie działa poza tym nie raz już pobierałem z mediafire a wczoraj się zwaliło...
     
  5. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    nie wyświtla się screen ale napisz co pisze obok plików
     
  6. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    serv host. mc
    status wtyczka przestarzała
     
  7. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    zrób aktualizacje
     
  8. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    poprostu sciągnąć nową ver.?
    ok już wiem gdzie ten magiczny przycisk :D
     
  9. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    nie zrób aktualizacje po włączeniu jdownlodera powinien ci się wyświetlić komunikat o aktualizacji
     
  10. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nic się nie stało po naciśnięciu magicznego przycisku...
     
  11. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    ok lookn'e
     
  12. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nic się nie dzieje ani po przycisku ani po restarcie....
     
  13. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    hmm zrestartowałeś program?
    jak tak to musisz poczekać na aktualizacje wtyczki. Może jutro będzie nie wiadomo. JDownloder jest generalnie do rapida bo z innymi serwerami ma problemy.
     
  14. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    cholera a tak chciałem tą gierę ;P
     
  15. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi tam JD bez problemu pobiera z MediaFire
     
  16. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    no to tobie ale nie mi :(
     
  17. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Użyczy ktoś jeszcze Times New Roman na odpowiedz?
    z góry thx :D
     
  18. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    z gory to edytuj posty bo juz kilka pod rzad napisales
    a z jdownloaderem sa problemy ostatnio
     
  19. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    taa to prawda :/ a jak się ściąga coś z rapida j'ką to TRZEBA czekać te 15/10 minut na start?
     

Poleć forum